Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 8. január 2019

Novinky zo sveta technológií

Technológie ainovácie vtomto odvetví nikdy neboli dostupnejšie aprogresívnejšie. To, čo nám pred pár rokmi pripadalo ako nedosiahnuteľné sci-fi sa stáva realitou každodenného života.

Novinky zo sveta technológií

Technológie a inovácie v tomto odvetví nikdy neboli dostupnejšie a progresívnejšie. To, čo nám pred pár rokmi pripadalo ako nedosiahnuteľné sci-fi sa stáva realitou každodenného života. Aké novinky nám so sebou priniesol rok 2019?

Beoplay E8 2.0 bezdrôtové slúchadlá


Značka Bang & Olufsen neprestáva prekvapovať. Ich najnovším počinom sú tieto bezdrôtové slúchadlá, ktoré vydržia nabité až 16 hodín a zabalené sú do luxusného puzdra. Do predaja sa dostanú 14.februára.

Ember hrnček


Tento hrnček poteší každého, kto má pocit, že jeho káva či čaj vždy vychladne príliš rýchlo. Navyše si môžete nastaviť vlastnú, preferovanú teplotu, ktorá bude udržiavaná počas 2 hodín. Hrnček následne nabijete vďaka podšálke.

2

Beosound Edge reproduktory

Najnovšia línia reproduktorov tejto značky sa opäť posúva o level vyššie. Dajú sa upevniť na stenu, na strop či na podlahu, sú ovládateľné hlasom. Toto všetko zabalené do dizajnového vzhľadu.

3

Bezdrôtová nabíjacia stanica Ziistle

Zaneprázdnenosť a rýchly životný štýl z nás spravil fanúšikov bezdrôtových technológií, k čomu patrí aj nabíjanie smartfónov. Táto kompaktná a ergonomická nabíjacia stanica patrí k našim najobľúbenejším aj vďaka dizajnu.

4

Nokia Sleep


Nokia sa stáva odborníkom v prepájaní technológií a zdravia. Dôkazom toho je aj ich najnovší počin- spací senzor, ktorý dokáže analyzovať vaše spacie cykly, tep či dokonca chrápanie. 

7

FSW TV stanica, Zeigeist Inc.

Televízna stanica inšpirovaná moderným životný m štýlom, kedy už viac nepotrebujeme rôzne konzoly na príjem, ale namiesto toho uprednostňujeme služby ako Netflix či HBO Go. Nepotrebujeme teda pod televíziou žiaden úložný priestor, iba miesto na odkladanie diaľkového ovládania a prípadnú dekoráciu. 


8

BeoVision Eclipse Wood

Bang & Olufsen predstavujú aj najnovší model televízie, ktorý zdobí drevo v kontraste s tenučkým hliníkom. Ide o maximálne dizajnovo prepracovaný model ako stvorený do modernej domácnosti, v ktorej milujú kinematografiu. 


9

The Barisieur, by Joshua Renouf


Predstavte si, že vás ráno zobudí vôňa čerstvo pripravenej kávy. Táto predstava sa môže stať skutočnosťou vďaka tomuto prístroju, ktorý vámpripraví filtrovanú kávu s tým, ako si nastavíte budík a navyše si nastavíte aj hudbu, ktorou vás prebudí. Takto vyzerá dokonalé ráno. 


10

Closca fľaša

Fľaša, ktorú si môžete obliecť! Nie úplne doslova, no umožňuje vám tak jednoduché prenášanie. Upevniť ju môžete na bicykel, na kabelku či na kočík. Okrem toho na ňu môžete pripevniť doplnkovú nádobu napríklad na ľad či ovocie.

11

Oculus Go

O virtuálnej realite sa už dlhšie hovorí, no až teraz sa stáva dostupnou pre širšiu verejnosť. Vďaka týmto okuliarom môžete relaxovať na vašej obľúbenej pláži počas obednej prestávky, alebo si zahrať karty s priateľmi na druhom konci sveta.

12

1469

Súvisiace články