Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 31. október 2014

Retro geometria v interiéri

Línie a geometrické vzory požičané z minulého storočia opakovane nachádzajú uplatnenie v móde aj v interiérovom dizajne. Uvidíte, retro štýl si môže potykať aj s vaším interiérom.Kolekcia textílií Runway (Zinc Textile, predáva Beautiful Homes)Ružová lampa od dizajnového štúdia IS (vyrába Officianove) a vankúš s trojuholníkovými vzormi (House of Fraser), v popredí modely z letných kolekcií 2014 módnych domov Tommy Hilfinger (vľavo) a Prada (vpravo).Vitrína z radu now!

Retro geometria v interiéri

31.10.2014

Línie a geometrické vzory požičané z minulého storočia opakovane nachádzajú uplatnenie v móde aj v interiérovom dizajne. Uvidíte, retro štýl si môže potykať aj s vaším interiérom.

retro_01 retro_02
Kolekcia textílií Runway (Zinc Textile, predáva Beautiful Homes)

retro_03
Ružová lampa od dizajnového štúdia IS (vyrába Officianove) a vankúš s trojuholníkovými vzormi (House of Fraser), v popredí modely z letných kolekcií 2014 módnych domov Tommy Hilfinger (vľavo) a Prada (vpravo).

retro_04
Vitrína z radu now! elements s vnútorným osvetlením a v úprave sivého laku (138 ×71×42, cena 1 111 eur, vyrába Hülsta, predáva Merito) a stolička S18 z radu now! dining, ktorá sa dá objednať v dvojsete za cenu 424 eur (poťah z textilnej kože, vyrába Hülsta, predáva Merito).

retro_05
1. paraván s potlačou (predáva Kare), 2. taburety Diamonds on Steriods (dizajn Marcel Wanders, vyrába Moooi), 3. skrinka Victor (dizajn Luigi Gorgoni, vyrába Roche Bobois), 4. farebná pohovka Club (vyrába Sancal), 5. stolík (vyrába Zanotta).

text: Anna Salvová
foto: archív firiem

Článok bol uverejnený v magazíne Top trendy v bývaní 2014.

 

    24406

    Súvisiace články