Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 24. október 2014

TIPY PRE VÁS: Toaletná revolúcia POO-POURRI

Pár strieknutí pred a žiadny zápach po.Nepríjemný problém, ktorý rieši každý z nás. Ale ako na všetky, aj na tento delikátny problém existuje riešenie, a to navyše revolučné!

TIPY PRE VÁS: Toaletná revolúcia POO-POURRI

24.10.2014

Pár strieknutí pred a žiadny zápach po.

Nepríjemný problém, ktorý rieši každý z nás. Ale ako na všetky, aj na tento delikátny problém existuje riešenie, a to navyše revolučné! Zanechajte po sebe na toalete na party, v práci, v škole, na rodinnej oslave či u svojho priateľa iba vôňu sviežich citrusov, bielych kvetov alebo ovocia.

poo-puorri-kvetinova

Poo-Pourri je prírodný pohlcovač pachu tvorený zmesou esenciálnych olejov, ktoré eliminujú záchodový odor a to unikátnym spôsobom. Nejde totiž o chemický sprej, ktorý pachy iba maskuje. Poo-Pourri vychádza z princípov účinnej aromaterapie. Pár vstrekov do misy pred vykonaním potreby vytvorí olejovú vrstvu, ktorá následne zabráni šíreniu zápachov. Prípravok pritom neobsahuje žiadne syntetické chemikálie, takže je veľmi šetrný.
Poo-Pourri možno objednať v e-shope www.poo-pourri.cz. Balenie s obsahoom 2 oz. (cca 60 ml na 100 použití) kúpite za 299 Kč.
Vo svete sa predalo už viac ako 4 milióny balení Poo-Pourri. Na Amazone má produkt cez 1000 recenzií s celkovým hodnotením 4,8 z 5 hviezdičiek.


poo-puorri-citrusova
Unisexová vôňa: Poo-Pourri Original – Svieža zmes citrusovej vône bergamotu, citrónovej trávy a grapefruitu.


poo-puorri-muzna-matova
Pánska vôňa: Royal Flush - Svieža a mužná zmes eukalyptu a mäty.

Ako Poo-Pourri funguje?
Jednoducho nastriekajte Poo-Pourri do misy. Na hladine sa vytvorí vrstva esenciálných olejov, ktorá zabraňuje šíreniu zápachov, a vy tak po sebe zanecháte iba vôňu rozkvitnutej lúky. Poo-Pourri neprekrývá zápach, ale zabráňuje jeho vzniku priamo pri zdroji.
 

{youtube}gHGbxsbVx8Q{/youtube}


zdroj: 2media

 

    11425

    Súvisiace články