Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 17. jún 2014

Billy the Artist prináša moderné umenie do vašej kuchyne

NESCAFÉ® Dolce Gusto® kladie veľký dôraz na jedinečnosť, originalitu a hravosť, preto na trh pravidelne uvádza dizajnové limitované edície, v ktorých spolupracuje so svetovými ikonami z umeleckých sfér. Po známej španielskej módnej návrhárke Agathe Ruiz de la Prada či katalánskom módnom návrhárovi Custo Dalmau prichádza spolupráca s populárnym umelcom street artu menom Billy the Artist.Billy the Artist je jedným z najvýraznejších súčasných street art-ových umelcov.

Billy the Artist prináša moderné umenie do vašej kuchyne

17.6.2014

NESCAFÉ® Dolce Gusto® kladie veľký dôraz na jedinečnosť, originalitu a hravosť, preto na trh pravidelne uvádza dizajnové limitované edície, v ktorých spolupracuje so svetovými ikonami z umeleckých sfér. Po známej španielskej módnej návrhárke Agathe Ruiz de la Prada či katalánskom módnom návrhárovi Custo Dalmau prichádza spolupráca s populárnym umelcom street artu menom Billy the Artist.

NESCAFE_Dolce_Gusto_Billy_the_Artis_1

Billy the Artist je jedným z najvýraznejších súčasných street art-ových umelcov. So svojím umeleckým štúdiom sídli v New Yorku, no jeho diela a projekty sa objavujú v najprestížnejších galériách po celom svete (Forbes Gallery v New Yorku, Foxx Galerie v Zürichu, Minsheng Art Museum v Šanghaji) i v popredných médiách. Billy the Artist sa stal okrem iného prvým americkým umelcom, ktorý získal povolenie čínskej vlády na maľovanie na slávnom nábreží Bund v Šanghaji.

Značka NESCAFÉ® Dolce Gusto® a Billy majú veľa spoločného, predovšetkým originálny, autentický štýl podaný zábavnou a hravou formou. Pri tvorbe dizajnu nových kávovarov sa Billy riadil svojím obľúbeným mottom „Vytvorte si svoju vlastnú realitu" a filozofiou limitovaných edícií NESCAFÉ® Dolce Gusto® – dizajn kávovarov, ktoré nevyzerajú ako bežné kávovary. Toto spojenie si ľahko získa srdce milovníkov umenia, rovnako ako milovníkov kávy.

NESCAFE_Dolce_Gusto_Billy_the_Artis_2

NESCAFE_Dolce_Gusto_Billy_the_Artis_3

V spojení s ikonickým rukopisom Billyho vznikol kávovar, v ktorom sa snúbi jedinečnosť a zároveň zmysel pre detail. Takto rozsvieti každú domácnosť a obohatí ju o jedinečný prvok moderného umenia. Billyho hravé, umelecky prepracované obrazce elegantne kopírujú línie samotného kávovaru NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio 2. A nie je to len dizajn, ktorým sa kávovar môže pochváliť. Kávovar so systémom kapsúl pripraví šálku kvalitného espressa či ristretta kaviarenskej kvality. Káva z neho sa tak stáva jedinečným pôžitkom. Môžete si však pripraviť aj mnoho ďalších kvalitných a chutných nápojov, ako sú mliečne kávy, čaje, čokolády, ale aj studené nápoje.

Limitovanú edíciu NESCAFÉ® Dolce Gusto® Billy the Artist možno zakúpiť na www.dolcegusto-premium.sk a www.nay.sk. Maloobchodná cena kávovaru je 109,9 €.

zdroj: NESCAFÉ® Dolce Gusto®
foto: billytheartist.com

 

    5243

    Súvisiace články