Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 1. september 2013

Nový notebook Samsung (nielen) pre ženy

Spoločnosť Samsung Electronics uviedla na slovenský trh nový notebook Samsung ATIV Book 9 Lite, ktorý ponúka kombináciu štýlového dizajnu, špičkových technológií a bezproblémového spojenia s mobilným telefónom. Vďaka tomu definuje použitie osobných výpočtových zariadení úplne inak, ako sme ho doteraz poznali.Šetrí miestoSvojou hrúbkou (16,9 mm) a hmotnosťou (1,44 kg) predbehol väčšinu bežných tenkých notebookov.

Nový notebook Samsung (nielen) pre ženy

1.9.2013

Spoločnosť Samsung Electronics uviedla na slovenský trh nový notebook Samsung ATIV Book 9 Lite, ktorý ponúka kombináciu štýlového dizajnu, špičkových technológií a bezproblémového spojenia s mobilným telefónom. Vďaka tomu definuje použitie osobných výpočtových zariadení úplne inak, ako sme ho doteraz poznali.

Samsung_AtivPro_01


Samsung_AtivPro_02Šetrí miesto
Svojou hrúbkou (16,9 mm) a hmotnosťou (1,44 kg) predbehol väčšinu bežných tenkých notebookov. Zaberie oveľa menej miesta než kniha. Navyše bude štýlovým doplnkom, bez ohľadu na to, či si vyberiete elegantnú bielu farbu alebo čiernu klasiku v lesklom vyhotovení.

Mimoriadny výkon
Napriek tenkému dizajnu má vo svojej výbave výkonný štvorjadrový procesor, ktorý zaisťuje optimálnu rýchlosť počítača, rýchly SSD disk s kapacitou 128 GB pre bezpečné uloženie veľkého objemu dát a pochváliť sa môže aj bleskovým spustením za osem sekúnd či štartom z režimu spánku len za dve sekundy. Ako väčšina žien zvláda bez problémov multitasking, takže si ľahko poradí s niekoľkými aplikáciami naraz.

Samsung_AtivPro_03Trojnásobne dlhšia životnosť batérie
Energiu čerpá tento notebook z batérie s technológiou anti-aging (výdrž až osem hodín). Tá umožňuje nabiť batériu až 1 500-krát, čo je trojnásobok životnosti obvyklej batérie. V ponuke je aj verzia notebooku s dotykovou obrazovkou, ktorá ponúka nové možnosti, ako ovládať zariadenie.

Jednoduchá synchronizácia
Funkcia SideSync umožňuje jednoducho pripojiť a synchronizovať mobilné zariadenie Samsung k počítaču. Po pripojení si tak môžete užiť komfort počítačovej klávesnice v mobilnom telefóne. Zároveň môžete vďaka funkcii HomeSync Lite pohodlne zálohovať svoje mobilné dáta do vášho počítača, vďaka čomu k nim budete mať prístup kedykoľvek a odkiaľkoľvek.

zdroj: Samsung



 


    2224

    Súvisiace články