Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 5. máj 2013

Cayono – vaňa, po akej hneď zatúžite

Kaldewei rozširuje svoje portfólio o novú komfortnú kúpaciu vaňu Cayono, ktorá má ambície stať sa klasikou sanitárnych zariadení.Koncepciu kúpeľní ovplyvňujú rôzne faktory. Okrem individuálnych požiadaviek a priestorových dispozícií určuje plánovanie a výber vybavenia kúpeľní v značnej miere aj výška finančných prostriedkov.

Cayono – vaňa, po akej hneď zatúžite

6.4.2013

Kaldewei rozširuje svoje portfólio o novú komfortnú kúpaciu vaňu Cayono, ktorá má ambície stať sa klasikou sanitárnych zariadení.

Kaldewei_Cayono_01


Koncepciu kúpeľní ovplyvňujú rôzne faktory. Okrem individuálnych požiadaviek a priestorových dispozícií určuje plánovanie a výber vybavenia kúpeľní v značnej miere aj výška finančných prostriedkov. Stavebníci, architekti a dizajnéri sanitárneho vybavenia firmy Kaldewei preto odpovedali na výzvu, ako s nízkymi finančnými nákladmi a v obmedzenom priestore vytvoriť komfortnú a príjemnú atmosféru. „Cayono spĺňa všetky požiadavky, ktoré sa kladú na klasickú vaňu: nadčasový dizajn, najvyššia kvalita výrobku, vyvážený pomer ceny a výkonu," tvrdí Nicole Roeslerová, vedúca marketingu v spoločnosti Kaldewei. Model z kolekcie Kaldewei Advantage pritom dokáže vykúzliť príťažlivú a príjemnú atmosféru aj v bežných kúpeľniach.

Kaldewei_Cayono_02

Bezpečné kúpanie v atraktívnom dizajne
Kúpacia vaňa Cayono je dostupná v piatich rôznych veľkostiach - 150 x 70 cm, 160 x 70 cm, 170 x 70 cm, 170 x 75 cm a 180 x 80 cm. Poskytuje tak flexibilné riešenie pre malé i veľkopriestorové rodinné kúpeľne. Dostatok miesta na kúpanie majú budúci majitelia vo všetkých veľkostiach, a to vďaka veľkorysému vnútornému priestoru. Rovné dno vane, ktoré môže byť na želanie vybavené protišmykovým smaltovaním antislip, umožňuje navyše pohodlné a bezpečné sprchovanie. Široký okraj vane v oblasti nôh neponúka iba komfortnú odkladaciu plochu, je zároveň vhodným miestom pre inštaláciu armatúr. Svojimi rozmermi spĺňa požiadavky noriem EN 232 a EN 14516.

Kaldewei_Cayono_03

Hygienická a praktická
Pre dostatočný komfort vane však nie sú rozhodujúce len tvar a funkčnosť, ale aj kvalita materiálu. Hygienický povrch bez pórov z hodnotnej smaltovanej ocele Kaldewei 3,5 mm je lesklou pozvánkou na relaxačný kúpeľ. Na smaltovanom povrchu sa neusídľujú žiadne baktérie, čo mnohí majitelia oceňujú najmä v kúpeľni. Zaschnuté fľaky od vody a usadeniny vodného kameňa možno ľahko odstrániť mäkkou vlhkou handrou. Netreba na to používať žiadne ostré predmety ani prostriedky narúšajúce životné prostredie. Na kúpaciu vaňu sa vzťahuje 30-ročná záruka. Ani po dlhom niekoľkoročnom používaní tak kúpacia vaňa nevykazuje žiadne známky opotrebovania. Vďaka tomu možno Cayono bez obáv osadiť aj v komerčne využívaných kúpeľniach, napríklad v nemocniciach a opatrovateľských ústavoch, ale aj v nájomných bytoch, ktorých obyvatelia sa často menia.

zdroj: Franz Kaldewei GmbH & Co. KG

 

    3781

    Súvisiace články