Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 23. apríl 2013

DESIGNERS DAYS v DREAMHOUSE

  DREAMHOUSE living concept store uvádza premiérovú edíciu DESIGNERS DAYS. Trojdňový event je zameraný na tvorbu návrhárov, ktoré DREAMHOUSE zastupuje.DREAMHOUSE living concept store ponúkne koncom apríla všetkým priaznivcom dizajnu pohľad na originálny a farebný svet tapiet a látok.„Koncept DESIGNERS DAYS predstavujeme v období medzi dvoma sezónami, čím by sme radi zdôraznili úlohu všetkých umelcov a dizajnérov, ktorých produkty sú súčasťou Dreamhouse.

DESIGNERS DAYS v DREAMHOUSE

23.4.13

 

DREAMHOUSE living concept store uvádza premiérovú edíciu DESIGNERS DAYS. Trojdňový event je zameraný na tvorbu návrhárov, ktoré DREAMHOUSE zastupuje.

DREAMHOUSE living concept store ponúkne koncom apríla všetkým priaznivcom dizajnu pohľad na originálny a farebný svet tapiet a látok.

DESIGNERS_DAYS_Bilijana„Koncept DESIGNERS DAYS predstavujeme v období medzi dvoma sezónami, čím by sme radi zdôraznili úlohu všetkých umelcov a dizajnérov, ktorých produkty sú súčasťou Dreamhouse. S poéziou a filozofiou, ktorá je zhmotnená v ich práci, som osobne stotožnená a teší ma, že sa 'dizajnérska rodina' Dreamhouse postupne rozrastá,"  hovorí Biljana Lazovic o koncepte projektu.


foto: Anna Kovačič, Biljana má na sebe šperky BULGARI, tielko DIESEL

Vedľa noviniek od etablovaných mien ako sú Daria Podboj, Eva Brzáková, Lenka Koháková, Tanja Aleksić a Zeljka Micanović Miljković, ktorá tvorí pod značkou Prozor, sa návštevníci DESIGNERS DAYS môžu tešiť aj na dve premiéry. Eklektická umelkyňa Stasi Chimbur predstaví sériu svojich obrazov, ktoré interiéru DREAMHOUSE dodávajú galerijný charakter a Jana Kapounová uvedie kolekciu modelov AICHI navrhnutú pre BOMTON, ktorá vznikla v spolupráci s návrhárkami Aničkou Mariškovou a Radkou Kubkovou.
Kolekciu tašiek a búnd Radky Kubkovej si záujemcovia budú môcť v Dreamhouse kúpiť alebo objednať už od budúceho týždňa.
Priaznivci nekonvenčných značiek si užijú produkty online concept store Bohemica, ktorý tu vystaví kabelky a šperky Z Spoke by Zac Posen a Rachael Ruddick. Nadšenci českého designu spoznajú chuť a „flakón" vody AQUA ANGELS.


DESIGNERS_DAYS_pozvanka


DREAMHOUSE living concept store nadviaže prvýkrát počas DESIGNERS DAYS spolupráci so „susedmi" na Parížskej ulici. Novinárom bude v priestoroch showroomu predstavená nová kolekcia Bzero1 značky BULGARI.

DESIGNERS DAYS sú otvorené pre verejnosť v dňoch od 25 - 27. apríla v čase od 12:00 do 18:00, pričom novinári majú možnosť rezervovať si hodinu prezentácie aj osobné stretnutie s jednotlivými návrhármi.

pripravila: Jana Zajasenská

 

    5473

    Súvisiace články