Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 17. december 2012

Tip na vianočné nákupy: CHIC WEEK

  DREAMHOUSE living concept store uvádza CHIC WEEKTýždeň pred Vianocami otvára pražský DREAMHOUSE opäť dvere svojho útulného showroomu milovníkom módy a interiérového dizajnu. Tento krát budú reflektory svietiť na módne kolekcie návrhárok a dizajnérok, ktorých talent Biljana Lazović pod svojou strechou opatruje.V dňoch od 17.

Tip na vianočné nákupy: CHIC WEEK

 17. 12. 12

 DREAMHOUSE living concept store uvádza CHIC WEEK
chic_week_MG_6148Týždeň pred Vianocami otvára pražský DREAMHOUSE opäť dvere svojho útulného showroomu milovníkom módy a interiérového dizajnu. Tento krát budú reflektory svietiť na módne kolekcie návrhárok a dizajnérok, ktorých talent Biljana Lazović pod svojou strechou opatruje.

V dňoch od 17. do 21. decembra DREAMHOUSE predstaví premiéru akcie CHIC WEEK, ktorej esencia oživí tradície 30. rokov, kedy módne kreácie vychytených návrhárov vznikali na mieru a v úzkej spolupráci s klientom. Domov luxusných značiek Élitis, Sahco, Designers Guild a Casamance tentokrát poslúži ako showroomova kulisa stylistom, módnym redaktorom a klientom, ktorí túžia po originálnych módnych kúskoch.


Eva Brzáková
predstaví kolekciu zvanú "Ceteris paribus", ktorá pozostáva z večerných šiat a pánskej kolekcie. Každý z návštevníkov má možnosť dohodnúť si termín osobnej konzultácie v jej ateliéri.

Lenka Koháková sprístupní kolekciu strieborných šperkov "Tajemství", ktorú dopĺňajú práce z medi, bronzu a pozláteného striebra. Jej tvorba je inšpirovaná snami, rozprávkami a bájnymi príbehmi. Ako originálny darček môžete svojim blízkym venovať kurz výroby šperkov.

Tanja Alekcis uzatvára trio návrhárok, ktoré pred Vianocami oživia DREAMHOUSE. Filozofia tejto maliarky a módnej návrhárky odkazuje ženám, že "každej z nich ktorá začne nosiť jej šaty sa zmení život".
Chic_Week_invitation
 
Ak aj vy túžite po originálnych módnych kúskoch, verím, že si v predvianočnom zhone nájdete čas a prídete potešiť všetky svoje zmysly a chúťky do showroomu DREAMHOUSE. My si to určite nenecháme újsť.

Pripravila: Jana Zajasenská

 

    3121

    Súvisiace články