Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Cestovanie / 6. august 2021

Najštýlovejšie beach cluby v Európe

Letná dovolenka si doslova žiada trochu viac zábavy a dobrodružstiev, ktoré môžete zažiť v štýlových beach cluboch. Našli sme tie najštýlovejšie v Európe, v ktorých si vychutnáte dobré jedlo, drinky, krásne prostredie a pravú letnú atmosféru.

Najštýlovejšie beach cluby v Európe

Letná dovolenka si doslova žiada trochu viac zábavy a dobrodružstiev, ktoré môžete zažiť v štýlových beach cluboch. Našli sme tie najštýlovejšie v Európe, v ktorých si vychutnáte dobré jedlo, drinky, krásne prostredie a pravú letnú atmosféru.

Fontelina Beach, Capri

Beach club, ktorý bol otvorený už v roku 1949 patrí k najslávnejším miestam na svete. Jeho ikonická poloha na útese a prúžkované slnečníky sú doslova legendárne. Kedysi sa tu slnila Bridgite Bardot či Sophia Loren, dnes módne influencerky, športovci či filmové hviezdy.

@niccolo.lania

stuartcantorphotography@stuartcantorphotography

Maçakizi, Bodrum

Útočisko lokálnych celebrít, Bodrum, je nádherné miesto prepájajúce glamour a prírodu. Nachádza sa síce už v ázijskej časti Turecka, avšak pre Európanov predstavuje stále jednoducho dostupné miesto. Tento ukrytý beach club vyhľadávajú hollywoodske hviezdy viac ako 40 rokov. Nájdete tu nádherné priestory, skvelé jedlo a drinky, všetkos výhľadom na nádherné okolie.

bymariepeters@bymariepeters

La Réserve à la Plagem St Tropéz

Vybrať len jedno miesto v St. Tropéz je veľmi ťažké. Avšak La Réserve à la Plage je jednoducho must-visit ak milujete vintage glamour vibe prepojený s moderným nádychom. Celý club je vybudovaný z udržateľných materiálov, dizajn je bohémsky, prírodný a neskutočne chic.

lareserve plage @lareserve_plage

Casa Jondal, Ibiza

Ibiza má povesť party ostrova, avšak ponúka aj sofistikované podniky akým je aj Casa Jondal. Dizajnovo kombinuje rustikálne a moderné prvky, ktoré sú prirodzene zasadené do krásneho prostredia. Nie je to klasický club, ale skôr reštaurácia a bar s vlastnou časťou pláže.

preciousbellaluna@preciousbellaluna

Principote Mykonos

Ďalším party ostrovom je bezpochyby Mykonos, ktorý sa teší z návštev tých najväčších svetových celebrít, ale aj milovníkov krásy a luxusu. Principote nie je síce najznámejší, ale bezpochyby je jedným z najzaujímavejších clubov. Má všetko, čo od beach clubu čakáte, skvelé jedlo, nonstop bar so skvelými drinkmi, vlastnú pláž, toto všetko v štýlovom stredomorskom dizajne a v nádhernom prostredí.

principote mykonos@principote_mykonos

Republiek Bloemendaal, Holandsko

Aj mimo bežných letných destinácií nájdete skvelé beach club, čoho dôkazom je Republiek Bloemendaal. Nachádza sa neďaleko Amsterdamu a je niečo ako únik pred svetom pre všetkých Holanďanov. Je to veľmi chic podnik a množstvom športových možností, štýlovou reštauárciou a vlastnou časťou pláže.

republiekbloemendaal@republiekbloemendaal

Scorpios, Mykonos

Zabudnúť nemôžeme ani na Scorpios, najpreslávenejší beach club na Mykonose, ktorý viac-menej nastavil trend rustikálne moderných clubov po svete. Na obrovskom pozemku si môžete vychutnať loungovú časť, plážovú časť, reštauárciu s barom a toto všetko v skutočne nádhernom prostredí s výhľadmi a štýlovým vybavením.

scorpiosmyk@scorpiosmyk

Krabo, Aténska riviéra

Na Aténskej riviére, kam chodia hľadať svoje útočisko lokálne celebrity, nájdete tento štýlový beach club. Toto prostredie láka elitné skupinky, ktoré sa zvyknú plaviť po pobreží na svojich jachtách alebo ttrávia noci v neďalekom Four Seasons. Krabo je zariadený v prírodnom, hippie duchu, ktorý dokonalo zapadá do prostredia s výhľadom. Vyhcutnať si tu môžete súkromie na pláži, drinky v loungi, ale aj jedlo v reštaurácii.

aggelikipdpl@aggelikipdpl

Mulini Beach Bar, Rovinj

Obľúbená dovolenková destinácia Čechov aj Slovákov, Rovinj, má čo ponúknuť po každej stránke. Tento chic beach club je však čerešničkou an torte. Zariadený je v modernom, minimalistickom duchu, ponúka svojim návštevníkom možnosť vychutnať si skvelú gastronómiu vo svojej reštaurácii, ale aj súkromnú pláž pri preslávenej kryštálovo čistej vode. Nehovoriac o tom, že v noci sa toto miesto mení na dokonalú letnú párty s tými najlepšími DJ.

angelina bosfor@angelina_bosfor

Anhinga, Turecko

V Egejskom mori nájdete ďalší štýlový podnik, ktorým sa môže Turecko pochváliť. Poskytuje súkromie, skvelé služby a jedlo, všetko v nádhernej prírode obklopenom ihličnatým lesom z jednej strany a elektrizujúcim morom z druhej. Uvoľnenejšiu, príjemnejšiu atmosféru by ste len ťažko našli. V noci sa však toto miesto veľmi rýchlo premení na vibrujúci podnik so skvelými drinkmi a zábavou.

anhinga.kaplankaya@anhinga.kaplankaya

Foto: Instagram

1011

Súvisiace články