Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Cestovanie / 4. august 2021

Najštýlovejšie destinácie tohto leta

Na tohtoročné leto sme sa teo čosi viac ako kedykoľvek predtým. Po náročnom roku si predsa len chceme poriadne vydýchnuť, nasať slnečné lúče, uvoľnenú atmosféru a krásnu prírodu.

Najštýlovejšie destinácie tohto leta

Na tohtoročné leto sme sa teo čosi viac ako kedykoľvek predtým. Po náročnom roku si predsa len chceme poriadne vydýchnuť, nasať slnečné lúče, uvoľnenú atmosféru a krásnu prírodu. Keď k tomu pridáme estetický pôžitok, ktorý sa na nás valí z lokálnej modernej architektúry, historických budov či samotných outfitov našich “spolucestujúcich”, je to doslova návod na najštýlovejšiu dovolenku. Tieto destinácie si nás tento rok získali svojim štýlom a nenapodobiteľnou atmosférou.

Juh Francúzska

Francúzsko je stelesnením sofistikovanosti a old school glamouru, aké nikde v Európe nenájdete. Nezáleží pritom, či sa vydáte do Provensálska alebo na Cote d’Azur, táto oblasť je dych-berúca. Oplatí sa tu vybehnúť aj na predĺžený víkend, aj na poznávaciu dovolenku, všade vás však budú čakať hotely s históriou, romantické AirBnB, chic kaviarne a bistrá, ale aj exkluzívne kluby a jachty v maríne.

@tylynnnguyen 

Palm Springs, Kalifornia

Destinácia, ktorá nie je síce pre Európanov úplne známa, avšak pre Američanov ide o kultovú záležitosť. Palm Spring sa nachádza vo vnútrozemí Kalifornie a je preslávené svojimi celebritnými cestovateľmi, ktorý sa tu chodili ukrývať už od 50.rokov. Počasie je tu skvelé počas celého roka, hotely sú dizajnové, niektoré zariadené v chic modernom duchu, iné zase ostávajú verné svojej glamour histórii. Príroda pripomína púšť v pozadí s dramatickými kopcami a neďaleko vás čakajú národné parky plné insta spotov.

claire most@claire_most  claire most  

Grécko

Túto sezónu zažíva Grécko poriadny boom, aj keď pozornosť by si celá krajina zaslúžila vždy. Preslávené ostrovy od Santorini a Mykonosu až po low-key destinácie ako Milos či Syros sú dokonalým útočiskom s nenapodobiteľnými výhľadmi. Každý ostrov je iný, výnimočný, avšak každý vás prekvapí svojim nenúteným bohémskym duchom, ktorý sa mieša s moderným vplyvom a skvelými službami.

lucywilliams022   lucywilliams02@lucywilliams02 

Portofino

Ikonická destinácia, ktorú nájdete na Talianskej riviére už dlhé roky láka mnohých cestovateľov vrátane známych osobností. Všetci sa zamilovali do dramatických výhľadov, farebných uličiek, histórie dýchajúcej na každom kroku a samozrejme dokonalej lokálnej kuchyne. Kryštálovo čisté more, pokojné zátoky a ukryté pláže sú ako stvorené na jachtenie a objavovanie tejto destinácie priamo z vody.

aimeesong2@aimeesong  aimeesong 

 

Tulum

Mexický Tulum je medzi cestovateľmi hľadajúcimi štýl a estetický pôžitok doslova legendou. Prepája v sebe prírodnú divokosť, bohémsku atmosféru a moderný dizajn, čo sa len tak často nevidí. Je plný chic podnikov od kaviarní cez reštaurácie až bary, ponúka exkluzívne beach cluby, dizajnové hotely a apartmány, či populárne cenotas - morské jaskyne, toto všetko v dych berúcom okolí, priamo v Karibiskom mori. Práve preto je obľúbenou voľbou mnohých známych osobností, od modeliek až po športovcov či filmové hviezdy.  

jeannine.roxas  jeannine.roxas2@jeannine.roxas 

Foto: Instagram

934

Súvisiace články