Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Cestovanie / 6. júl 2021

Víkend v Prahe

Uvoľnenie opatrení nemohlo prísť vo vhodnejšom čase ako práve v letnom období. Všetkým nám už cestovanie a výlety chýbajú a na to, aby sm uspokojili svojej cestovateľské chúťky vôbec nemusíme cestovať ďaleko.

Víkend v Prahe

Uvoľnenie opatrení nemohlo prísť vo vhodnejšom čase ako práve v letnom období. Všetkým nám už cestovanie a výlety chýbajú a na to, aby sm uspokojili svojej cestovateľské chúťky vôbec nemusíme cestovať ďaleko. Návšteva Prahy je totiž vždy dobrý nápad! Či už sa vyberiete na výlet na predĺžený víkend alebo stavíte na pravú dovolnku v českej metropole, poradíme vám, kde sa z vašej cesty stane luxusný zážitok.

Poznáte niekoho, kto by nemiloval Stovežatú? Praha má skutočne pre každého niečo. Či už milujete kultúru a umenie, remeselné pivo a kávu alebo nákupy v prestížnych butikoch. Program si vytvoríte veľmi ľahko. Kde sa však ubytovať? Nás v redakcii chytil za srdce boutique Hotel Emblem.

Living Room 2

V tomto hoteli sa budete cítiť ako vo svojom druhom domove. Prívetivá atmosféra vás bude sprevádzať od prvého kroku, no pritom vám dokonalo sprostredkuje autentickú Prahu, jej atmosféru a kultúru, ktorou žije. Prepája v sebe presne to, čo od tohto čarovného mesta čakáte, skvelý relax, historickú atmosféru s moderným nádychom a výnimočnú gastronómiu.

Lokalita je kľúčom

Nech už zvyknete cestovať kdekoľvek, určite viete, že výber správnej lokality je kľúčový. V Prahe máte niekoľko skvelých možností, pričom každá z nich má iné výhody. Avšak centrum je vždy najlepšou voľbou z hľadiska dostupnosti a rôznorodosti služieb. 5* Hotel Emblem má dokonalú polohu priamo v centre, len pár krokov od jednej z najvyhľadávanejších a najfotogenickejších atrakcií v meste - Pražského orloja. Vaša východisková poloha teda lepšia už byť ani nemôže pretože to z hotela máte blízko kamkoľvek, na rýchlu rannú kávu, na chutný obed, na nákupy aj na drinky na letnej terase. Avšak skvelé na tomto hoteli je aj to, že ak nemáte náladu, pokojne v ňom môžete stráviť aj celý deň a nudiť sa vôbec nebudete.

The Maharal Club Salon 2

5* relax

Po náročnom období a stresujúcom, rýchlom živote vždy dobre padne wellness. A to najmä v prípade, že sme si ho nemohli dopriať viac ako rok! Teraz si to však môžeme vynahradiť a vychutnať si uvoľňujúce procedúry a vitálny svet v súkromnom M SPA v Hoteli Emblem. Nájdete v ňom všetko, čo potrebujete na relax tela aj duše - wellness s jacuzzi, saunu, parnú saunu a Kneippov chodník. Slnečné lúče a poriadnu dávku vitamínu D tiež môžete plnými dúškami nasávať na strešnej terase hotela, odkiaľ sa vám naskytne jedinečný výhľad na Pražský hrad. Personalizované procedúry na mieru vašich potrieb vám samozrejme doprajú aj profesionáli maséri a terapeuti.

Treatment Room Alex Timpow Rooftop Alex Timpow

V obklopení dizajnom

Vedeli ste, že keď je človek obklopený esteticky pekným prostredím a vizuálne atraktívnymi vecami, cíti sa lepšie? Priestor a interiéry dokážu urobiť obrovský rozdiel v tom, ako vnímame rôzne situácie. Hotel Emblem má aj túto stránku zvládnutú a v každom kúte hotela vás tak bude sprevádzať krásny dizajn. Dizajnéri, ktorí sa podieľali na tvorbe interiéru sa inšpirovali secesným slohom, ktorý je známy svojimi ornamentami. V Prahe bol tento sloh obľúbený v 20.storočí a dnes ho tak nájdete v mnohých historických budovách. Avšak vzhľadom na to, že cieľom hotela je vytvoriť prívetivé, príjemné prostredie, každá izba k secesii primiešava množstvo útulných prvkov a moderný charakter. V priestoroch dominujú neutrálne a prírodné farby, ktoré vynikajú na nadčasovo pôsobiacich elementoch, s výraznými secesnými prvkami dodávajúcimi priestorom na modernej opulencii. Jednoducho už len pobyt v tomto hoteli je vďaka vizuálnej stránke zážitkom.

Suite Terrace 1

Suite Library Bathroom  Suite Library Secret Door 

Nech už sa chystáte do Prahy z akéhokoľvek dôvodu, či je to pracovná cesta alebo výlet vo dvojici, Hotel Emblem vás určite prekvapí. Nielen svojou krásou, skvelou polohou, ale aj možnosťami relaxu a výbornej gastronómie.

www.emblemprague.com

1075

Súvisiace články