Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Cestovanie / 5. august 2019

Najlepšie plážové kluby na svete

Dobrodružná alebo pohodová dovolenka? Nech už je vaša preferencia akákoľvek, stavíme sa, že zčasu na čas si každý rád poleňoší.

Najlepšie plážové kluby na svete

Dobrodružná alebo pohodová dovolenka? Nech už je vaša preferencia akákoľvek, stavíme sa, že z času na čas si každý rád poleňoší. Ideálnymi miestami na dovolenke pri mori sú z tohto dôvodu plážové kluby, ktoré vám poskytnú súkromie, luxus a dokonalé služby. Toto sú tie najlepšie plážové kluby na svete.

Palazzo Avino, Amalfi
Romantické útočisko umiestnené priamo na amalfských útesoch. Rozkladá sa na niekoľkých leveloch, ktoré vás lákajú bazénmi a výhľadmi, no schody vás privedú priamo do mora.

Blue Apple Beach House, Bolívar

Plážový klub inšpirovaný glamourom zlatej éry v St.Tropéz. Nachádza sa len 30 minút od letoviska Cartagena, no pritom vám poskytne dokonalé súkromie v nádhernom prostredí a dizajne.

2

Hotel Tresanton, Cornwall

Opaľovanie a kúpanie v Anglicku, to nejde až tak dokopy. Avšak letá sú aj tu teplé a ideálne na večerné drinky. V tomto plážovom klube si vychutnáte nádherné západy slnka nad morom a jedlá od šéfkuchárov.

3

PUROBEACH, Malorka

Malorka síce nekonkuruje svojim nočným životom Ibize, avšak ak máte chuť na chic prostredie na tomto čarovnom ostrove, nájdete na PUROBEACH, ktoré má aj svoje vlastné spa, súkromnú pláž a nad ňou bazén.

4

1 Oak, Maldivy

Maldivská exotika nemôže byť ukrátená o luxusné plážové kluby. Ten najlepší sa volá 1 Oak a je to pobočka newyorských klubov. O luxusné jedlá, drinky a svetovú zábavu tak môžete mať postarané aj tu.

5

Mistura, Riviera Maya

Nudiť sa nebudete ani v Mexiku. Pravidelne sa tu konajú grilovačky na pláži, na ktorých si môžete vychutnať homára priamo z grilu a vychutnať si ho s výhľadom na nádherné more. Mistura sa nachádza medzi letoviskami Tulum a Playa del Carmen.

6 

The Surf Club, Miami

Vo Four Seasons na Miami nájdete The Surf Club. Ponúka dokonalú taliansku kuchyňu a preslávil sa napríklad bujarými oslavami počas prohibície v 30.rokoch. Pravidelne tu dovolenkovala napríklad Elizabeth Taylor a medzi hosťami sa objavil aj Winston Churchill.

8
 

Amante, Ibiza

Amante sa nachádza priamo nad plážou Sol Den Serra. Počas leta sa tu uskutočňujú kurzy jógy, špeciálne raňajky na pláži, no a vôbec nie výnimočné sú aj súkromné koncerty svetových hviezd ako Ed Sheeran.

8 

La Brisa, Bali

Mnoho ľudí uteká na Bali sa ručným nočným životom. Ak je to aj váš prípad, vydajte sa rovno do klubu La Brisa. Je zariadený v modernom hippie duchu a v noci je vysvietený miliónmi farebných svetiel. Zabudnúť nemôžme ani na morské plody, na ktoré sa tu špecializujú.

9 

Hippie Fish, Zandvoort aan Zee

Za dokonalým servisom a nádherným dizajnom vám stačí zbehnúť aj do Holandska. Dizajn je založený na prírodných a boho prvkoch, pričom vonku vás počkajú pohodlné vaky a ležadlá, na ktorých si veľmi jednoducho zvyknete na letné ničnerobenie.

10

Foto: archív prevádzok

1302

Súvisiace články