Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Cestovanie / 31. júl 2019

Najkrajšie AirBnB na Mykonose

Ak sa chystáte navštíviť Mykonos, pravdepodobne to je kvôli jeho výhľadom aoslepujúco bielej architektúre. Toto očarila väčšinu populácie vrátane známych módnych bloggeriek amodeliek.

Najkrajšie AirBnB na Mykonose

Ak sa chystáte navštíviť Mykonos, pravdepodobne to je kvôli jeho výhľadom a oslepujúco bielej architektúre. Toto očarila väčšinu populácie vrátane známych módnych bloggeriek a modeliek. Preto sa nemôžme sa čudovať, že si túto destináciu vybralo pre svoje letné pop-upy množstvo módnych domov. V každom prípade, našli sme tie najkrajšie vilky a apartmány pre rôzne cestovateľské preferencie

Upscale Home

Upscale Home

Klasická kykladská architektúra, ktorej dominuje biela a akcenty modrej ladiace s oceánom v diaľke. Presne toto nájdete v tomto domčeku, ktorého interiér je synonymom moderného boho štýlu.

2

 

Upscale Villa

Biela, sivá, svetlomodrá a náznaky prírodných prvkov sú vkusne skombinované v tejto luxusnej vile. Nechýba jej ani súkromný bazén, z ktorého si môžete naplno vychutnať typické výhľady na oceán.

3 4

Villa Hermes

Ak sa chystáte na tento grécky ostrov vo väčšej skupine, táto vilka je na to ako stvorená. Ubytuje až 12 ľudí naraz, pričom vám ponúkne priestrannú terasu, vlastný bazén a štýlové interiéry kombinujúce bielu a prírodné prvky.

5 6

Villa Fleur de Sel

Ďalšou alternatívou pre veľké partie je táto kamenná vila s vlastným bazénom a výhľadom nielen na oceán, ale aj na pusté hory v okolí. Krásne upravené okolie s vysadenými kvetmi, ale aj moderné interiéry dýchajú luxusom.

7 8

Dio Villa Mykonos

Táto vilka bola navrhnutá francúzskym architektom ako súkromný letný domček. Keď tu netrávi voľný čas práve majiteľ máte ju k dispozícii aj vy. Nechýba bazén, množstvo prírodných prvkov ako kameň, bavlna a prútené elementy.

9 10

Villa Sheryl by Mykonos Pearl

Ak máte radi minimalistické interiéry, táto vilka je pre vás. Pôsobí maximálne čisto a moderne. Pritom využíva množstvo tradičných prvkov kykladskej architektúry. Takisto má vlastný bazén, odkiaľ sa môžete kochať výhľadom.

11 12

Cloud Blue

V prípade, že sa chystáte na Mykonos za romantikou, poteší vás tento domček, ktorý je súčasťou komplexu troch viliek. Majú spoločný bazén, avšak inak vás čaká len úplné súkromie. Do centra to máte 5 minút pešo a tak si môžete jednoducho vychutnať aj nočný život.

13 14

Dream Rock Villa

Trojposchodová vila ako zo sna. Súkromný bazén je samozrejmosťou, rovnako ako aj veľkolepá terasa ako stvorená na letné večere v spoločnosti rodiny a priateľov. V interiéri vás zase poteší dizajnový dekor založený na tónoch sivej, bielej a krémovej.

15 16

Alefkandra Studio

Pokiaľ sa chystáte na Mykonose zažiť aktívnu dovolenku a okrem užívania si výhľadov plánujete viac akcie, toto je miesto pre vás. Je síce maličké a vhodné len pre dvojice, no nachádza sa priamo v centre hlavného mesta v rušných, tradičných uličkách.

17 18

Eleanna’s

U Eleanny sa vám naskytne úplne iný výhľad ako ten na oceán. Jej apartmán sa totiž nachádza priamo v epicentre mestských uličiek, ktoré žiaria tónmi bielej a modrej. Je útulný, minimalistický a stvorený pre dvojice dobrodruhov.

19 20

Foto: AirBnB

1459

Súvisiace články