Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Cestovanie / 25. jún 2019

AirBnB spúšťa službu pre luxusné cestovanie

AirBnB začala ako skvelá alternatíva pre každého cestovateľa, ktorý chcel nahradiť drahé hotely za ubytovanie sosobnosťou. Jeho široká ponuka samostatných izieb, apartmánov, ale aj celých domov zariadených vrôznych štýloch si však získala takú popularitu, že bolo len otázkou času, kedy predstaví službu vyhradenú pre exkluzívne nehnuteľnosti aluxusné zážitky.

AirBnB spúšťa službu pre luxusné cestovanie

AirBnB začala ako skvelá alternatíva pre každého cestovateľa, ktorý chcel nahradiť drahé hotely za ubytovanie s osobnosťou. Jeho široká ponuka samostatných izieb, apartmánov, ale aj celých domov zariadených v rôznych štýloch si však získala takú popularitu, že bolo len otázkou času, kedy predstaví službu vyhradenú pre exkluzívne nehnuteľnosti a luxusné zážitky.

Aj napriek tomu, že AirBnB predstavovalo pred 11 rokmi úplne iný typ cestovania, na aký sme boli dovtedy zvyknutí, si dokázala vybojovať svoje miesto na trhu a plnohodnotne konkurovať známym hotelovým reťazcom či rezervačným portálom. Postupom času sa vypracovala na štýlovú alternatívu, ktorá už viac nebola určená výhradne tým, ktorí chcú ušetriť, ale aj tým, ktorí hľadajú niečo unikátne. Aby bol však zážitok z vyhľadávania dokonalý a prehľadnejší, stránka spúšťa novú sekciu AirBnB Luxe.

2

3

Luxe dopĺňa kategóriu Plus, ktorá je spustená na stránke už niekoľko rokov a predstavuje overenú kvalitu a nadštandardnejšie služby. Oproti tej však ponúka výhradne exkluzívne nehnuteľnosti, ktoré vynikajú svojim skvostným dizajnom aj polohou. Na začiatok v ponuke Luxe nájdete 2000 unikátnych apartmánov či víl od Nového Zélandu až po Toskánsko. Každá z nehnuteľností musela splniť viac ako 300 rôznych kritérií s najvyššími štandardmi. Luxusný nábytok je viac-menej samozrejmosťou, no v niektorých prípadoch si vás získa napríklad infinity pool, súkromný pozemok či strešná terasa. Klienti, ktorí si zvolia AirBnB Luxe budú navyše obslúžení „cestovným dizajnérom,“ ktorý naplánuje celú dovolenku alebo pobyt podľa ich predstáv.

Foto: archív AirBnB

1220

Súvisiace články