Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Cestovanie / 14. jún 2019

Najlepšie alternatívy AirBnB

Dovolenková sezóna je tu, no pokiaľ nie ste fanúšikom cestovných kancelárií a svoje letné dobrodružstvá plánujete samostatne, určite hľadáte ubytovanie alternatívnymi spôsobmi. Medzi tie patria samozrejme webstránky samotných hotelov, ale aj rezervačné portály ako booking.com či AirBnB.

Najlepšie alternatívy AirBnB

Dovolenková sezóna je tu, no pokiaľ nie ste fanúšikom cestovných kancelárií a svoje letné dobrodružstvá plánujete samostatne, určite hľadáte ubytovanie alternatívnymi spôsobmi. Medzi tie patria samozrejme webstránky samotných hotelov, ale aj rezervačné portály ako booking.com či AirBnB. Pre tých z vás, ktorí však hľadajú niečo ešte viac špecifické, máme alternatívy ku alternatívam.

Onefinestay

Luxusné apartmány: Onefinestay

Ako už samotný názov napovedá, Onefinestay sa sústreďuje na exkluzívnejšie apartmány či domy. Jeho najväčšou výhodou je ponuka, ktorá pozostáva výhradne z dizajnových, štýlových apartmánov. Najväčšou nevýhodou je, že zatiaľ neponúka ubytovanie po celom svete, ale najmä v najväčších metropolách a najpopulárnejších destináciách. Ak sa však chystáte navštíviť Los Angeles, Toskánsko či Turks and Caicos, určite si prídete na svoje.

1 

Karavany: Outdoorsy

Ak hľadáte poriadne dobrodružstvo, stránka Outdoorsy je práve pre vás. Prostredníctvom nej si môžete zarezervovať karavany. V ponuke nájdete menšie či väčšie, moderné, ale aj vintage modely. Služba je dostupná po celom svete vrátane Slovenska. Ak sa teda chystáte na letný roadtrip, prenájom karavanu môže byť ideálnou voľbou.

3 4

 

Dobrodružné výmeny: Love Home Swap

Pamätáte si film Prázdniny, v ktorom Cameron Diaz vymenila svoje hollywoodske sídlo za domček na anglickom vidieka, kde bývala Kate Winslet? Tak presne takto funguje Love Home Swap. Umožňuje majiteľom zaujímavých domov vymieňať si domovy na vybranú dobu. Každý dom má pritom pridelený počet bodov, za ktorý sa dá vymeniť a podľa toho sa majitelia dokážu dohodnúť.

5 6

Dizajnovo orientované: Plans Matter

Pokiaľ hľadáte dizajnové a architektonické unikátny, nájdete ich práve tu. Okrem víl a domov sa tu však nájdu aj dizajnové hotely, ktoré vynikajú svojou estetikou a tak zaručene potešia oko. Či už hľadáte ultra modernú vilu v lese alebo dom na pláži, vaše sny sa stanú skutočnosťou.

7 8

Historické: Landmark Trust

Hrady, historické sídla, vintage chaty vám dovolí prenajať Landmark Trust. Na stránke nájdete tie najrôznejšie budovy, ktoré majú svoju históriu a nachádzajú sa všade od Southamptonu v Anglicku až po francúszky vidiek. Aj keď ponuka nie ja také obšírna ako na iných stránkach, určite si vás okamžite podmaní.

10 11

 

Jachty: Borrow a Boat

Od Európy až po Karibik, jachty, katamarány a iné plavidlá, nájdete práve na tejto stránke. Či už túžite po jednodňovom výlete alebo po dobrodružných týždňov na mori, všetko vyriešite práve vďaka Borrow a Boat. Stránka ponúka nielen samotné jachty, ale aj službu kapitána, takže na svoje si prídu aj tí, ktorí nemajú potrebné zručnosti a licencie.

9 12

Foto: archív firiem

1448

Súvisiace články