Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Cestovanie / 1. máj 2019

Najkrajšie parížske apartmány na AirBnB

Mesto svetiel, módna mekka a jedno z najromantickejších miest na svete. To je Paríž, ktorý každoročne láka množstvo turistov, ktorí tu zavítajú úplne prvý krát, ale aj opakovane.

Najkrajšie parížske apartmány na AirBnB

Mesto svetiel, módna mekka a jedno z najromantickejších miest na svete. To je Paríž, ktorý každoročne láka množstvo turistov, ktorí tu zavítajú úplne prvý krát, ale aj opakovane. Pokiaľ sa chystáte navštíviť ho aj vy, zabudnite tentokrát na hotely a vychutnajte si autenticitu v štýlových apartmánoch. 

Palác v Montmartre

Nádherný apartmán s dvoma spálňami a vysokými stropmi, odkiaľ sa vám naskytnú dokonalé výhľady Sacre Coeur aj Montmartre. Prepája moderný luxus s históriou, je priestranný a vďaka obrovským oknám aj presvetlený.

2

Romantická história

Ornamenty na snehobielych stenách, posteľ s baldachýnom a naleštený rustikálny nábytok a drevené podlahy dominujú tomuto apartmánu neďaleko slávnych záhrad Tuileries. Ideálny priestor na romantický víkend vo dvojici.

3 4

Parížsky loft

Ak hľadáte niečo unikátne a zároveň priestranné, tento parížsky domček zariadený v loftovom štýle je pre vás. Ubytuje až 11 hostí preto je ideálny pre partie či väčšie rodiny. Je vzdušný, dekorovaný rustikálnym drevom a množstvom rastlín.

5 6

French Chic

Apartmán, ktorý je synonymom francúzskej elegancie, štýlu a šarmu. Svetlé drevo a neutrálne materiály v kombinácii s veľkými oknami či zdobeným krbom okamžite navodia nádhernú atmosféru. V troch izbách sa pohodlne vyspí až 6 ľudí.

7 8

U umelca

Tento byt okamžite evokuje umelecké prostredie. Zariadený je eklektickým nábytok, od moderného až po starožitnosti, má priznané drevené trámy a rustikálnu terakotovú podlahu. Na každom centimetre tu na vás dýcha iný príbeh a láska k dizajnu.

9 10

Moderný maximalizmus

Výrazné farby, potlače a moderné siluety si našli svoj domov v tomto apartmáne v Paríži. Každá izba je iná a pritom pôsobí dizajn veľmi ucelene. Apartmán má pozitívnu energiu, pričom si zachováva svoju funkčnosť. Naraz dokáže pohostiť až 14 ľudí.

11 12

V Louvri

Apartmán, ktorý si dokázal zachovať svoj historický charakter a pritom priniesol moderného ducha. Rozkladá sa na dvoch podlažiach, má vlastnú terasu a každá z troch izieb má vlastnú kúpeľňu. Nehovoriac o výhľade, ktorý sa vám naskytuje pri pohľade z okna.

13 14

Minimalizmus po francúzsky

V tomto apartmáne sa vám naskytne pohľad na dokonalú tvár minimalizmu po francúzsky. Využíva množstvo industriálnych prvok ako aj množstvo vintage prvkov. Všetko tu je pritom v takej harmónii, že sa vám nebude chcieť odísť.

15 16

U architekta

Pri pohľade na tento apartmán musí byť každému jasné, že ho navrhoval architekt. Všetko tu je v nevídanej harmónii, moderný svet sa tu mieša s históriou, minimalizmus s výraznými prvkami. Tento loft sa stane ideálnym miestom pre milovníkov dizajnu.

17 18

Hip & modern

Mix rôznych štýlov, farieb aj umeleckých smerov nájdete v tomto pozitívne pôsobiacom apartmáne v hip štvrti Belleville. Je ako stvorený pre dvojice, no dokáže ubytovať až 4 hostí naraz. Je moderný a pritom prívetivý, zasadený do umeleckého prostredia v Paríži.

19 20

Foto: archív AirBnB

1793

Súvisiace články