Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Cestovanie / 30. január 2019

7 súkromných ostrovov na prenájom

Pokiaľ ste si mysleli, že prenájom súkromných ostrovov je záležitosťou celebrít amagnátov, máme pre vás dobrú správu! Prenajať ostrov si pokojne môžete aj vy anebudete si brať na to úver, stačí si našetriť araz sa vaša vysnívaná dovolenka stane realitou.

7 súkromných ostrovov na prenájom

Pokiaľ ste si mysleli, že prenájom súkromných ostrovov je záležitosťou celebrít a magnátov, máme pre vás dobrú správu! Prenajať ostrov si pokojne môžete aj vy a nebudete si brať na to úver, stačí si našetriť a raz sa vaša vysnívaná dovolenka stane realitou. Tieto ostrovy patria k tým najkrajším a zároveň cenovo najdostupnejším.

Little Harvest Caye, Belize

Dovolenka v Karibiku znie dokonale, však? Prenajať si môžete tento celý ostrov v Belize, ktorý ubytuje až 18 hostí, má vlastného kuchára, chyžné aj concierge, aj množstvo športového vybavenia. Cena za noc sa pohybuje okolo 4000 eur.

 

Colleton River Plantation, Južná Karolína, USA

Úplne iný typ dovolenky zažijete na tomto ostrove v Južnej Karolíne. Vila sa nachádza na súkromnom ostrove s rozlohou 150 akrov, s takmer neporušenou prírodou a to iba za 270 eur na noc pre 6 hostí. Ideálna destinácia na digitálny detox.

2 

East Sister Rock Island, Florida, USA

Maličký ostrovček nájdete na Florida Keys, iba 3 minúty plavbou lode od pevniny. Dizajnová, moderná vila je ako stvorená na štýlové prázdniny. Naraz ubytuje 8 hostí a cena začína na 1000 eurách za noc.

3 

Isleta El Espino, Nikaragua

Nádherná vila v Nikaraguy pre vás má perfektnú zmes unikátnej prírody, relaxačných procedúr a pôžitkárskych chvíľ. Servis tu zahŕňa čerstvé šťavy, jazdy na koni, túry so sprievodcom a omnoho viac.

4 

Guana Island, Britské panenské ostrovy

Tento dych-berúci ostrov si môžete prenajať úplne celý, pre seba a ďalších 35 ľudí za 20-tisíc eur na noc, ak si vystačíte s jednou vilkou, výjde vás okolo 500 eur na noc. Za to dokonalé súkromie, luxus a výhľady to stojí, čo myslíte?

5 

Satellite Island, Tasmánia

Ostrov, ktorý bol objavený v 18.storočí vám ponúka únik pred svetom. Táto štýlová, minimalistická, no luxusná vila poteší každého, kto túži po poriadnom relaxe a maximálne unikátnom zážitku. Cena za noc začína na 1500 eurách za noc.

6 

Wadigi Island, Fidži

Na tento ostrov sa dostanete iba helikoptérou, čo mu dodáva ešte na väčšej exkluzivite ako fakt, že ide o súkromný ostrov. Je to skutočná 5* vila so všetkým čo k tomu patrí, vrátane all inclusive stravovania, chyžnej, šéfkuchára či kapitána lode.

7

Foto: archív zariadení

2405

Súvisiace články