Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Cestovanie / 28. december 2017

Winter wonderland: Hotely v igloo

Dobrodružní cestovatelia už určite podľahli novému trendu ubytovania. Hotely, ktoré pripomínajú tradičné igloo totiž prinášajú nezabudnuteľné zážitky.

Winter wonderland: Hotely v igloo

Dobrodružní cestovatelia už určite podľahli novému trendu ubytovania. Hotely, ktoré pripomínajú tradičné igloo totiž prinášajú nezabudnuteľné zážitky. Ktoré stoja za návštevu?

Icehotel, Švédsko

Švédsky rezort sa nachádza necelých 150 m od Polárneho kruhu a na výber vám poskytne dva typy izieb- teplý a studený. V teplej vás privíta vyhrievaná posteľ, zatiaľ čo v studenej vás zahrejú kožušiny a esteticky vás potešia aj ľadové sochy.

 

 

Whitepod, Švajčiarsko

Ekologický rezort, ktorý sa riadi filozofiou glampingu. Každá suita má preto svoju súkromnú saunu, iPady vybavené Netflixom a neskutočný výhľad na švajčiarské Alpy. V lesnom igloo navyše môžete zažiť maximálne prepojenie s prírodou, pretože stromy máte priamo v interiéri, medzi ktorými môžete pokojne relaxovať na hojdacej sieti.

Screen Shot 2017 12 28 at 10.30.47

Kakslauttanen Arctic Resort, Fínsko

Polárnu žiaru z prvého radu zažijete práve v tomto rezorte vo Fínsku, ktorý vás ubytuje vo svojich sklenených igloo. To znamená, že si ju môžete vychutnať z pohodlia teplej postele. Ubytovať sa však môžete aj v skutočnom snežnom igloo.

Screen Shot 2017 12 28 at 10.30.35

 

Hôtel de Glace, Kanada

Tento hotel dáva igloo úplne nový význam. V 45 tematických izbách sa budete cítiť ako princezná v stredoveku, ktorá si môže kedykoľvek vychutnať vonkajšiu saunu a spa. Ak po takomto zážitku túžite aj vy, poponáhľajte sa, hotel má krátku životnosť. Každý rok je vybudovaný v decembri a roztápa sa v Apríli.

Screen Shot 2017 12 28 at 10.31.01

Foto: Instagram, archív hotelov

    1125

    Súvisiace články