Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Cestovanie / 3. december 2016

Najlepšie hotely na svete

Condé Nast Traveller part k prestížnym cestovateľkým magazínom, ktoré zakaždým objavujú tie najlepšie miesta, ktoré uspokoja aj tých najnáročnejších. Kažadoročne tiež zostavujú Gold List v rôznych kategóriách.

Najlepšie hotely na svete

Condé Nast Traveller part k prestížnym cestovateľkým magazínom, ktoré zakaždým objavujú tie najlepšie miesta, ktoré uspokoja aj tých najnáročnejších. Kažadoročne tiež zostavujú Gold List v rôznych kategóriách. Jedna z nich sa zaoberá výnimočnými hotelmi. Takto vyzerá ich rebríček 10 najlepších!

Hotel Il Pelican, Taliansko

Toskánske pobrežie je domovom tohto prestížneho hotela už od 60. rokov. Elegantný hotel sa teší najmä stálej klientele vďaka intímnemu prostrediu.

Jawai, India

Tento exkluzívny safari hotel nájdete v indickom meste Rajasthani. Nachádza sa v obklopení maličkých dediniek a divokej prírody, v ktorej ľahko zazriete šelmy.

jawai rajasthan india conde nast traveller 1dec16 martin morrell 639x426

Hotel Crillon Le Brave, Francúzsko

Hoci sa tento hotel nachádza v prestížnom francúzskom kraji, v Provensálsku, je veľmi prívetivý a pohostinný. Z hotela sa vám však naskytne pohľad na zelené lúky, prípadne na levanduľové polia, čo vytvorí dokonalú romantiku.

exterior hotel crillon le brave provence france conde nast traveller 1dec16 ditte isager 639x426

Grand Hotel A Villa Feltrinelli, Taliansko

Hotel pri Gardskom jazere v sebe spája neo-gotickú architektúru a exotické terakotové prvky už od roku 1982 a hostil napríklad aj Mussoliniho. Okrem exkluzívneho interiéru si tu vychutnáte aj hotelovú kuchyňu.

grand hotel at villa feltrinelli lake garda italy conde nast traveller 1dec16 lucas allen 639x426

Berkeley River Lodge, Austrália

Kimberley, mesto na severe Austrálie, je jedným z najmenej obývaných miest na svete. Možno práve to vytvára jeho neuveriteľne čarovnú atmosféru. Pridajte k tomu luxusný hotel na pobreží a o dokonalú dovolenku máte postarané.

001

The Peninsula, Šanghaj

The Peninsula Hotel v Šanghaji je navrhnutý v opulentnom štýle Art Deco, vďaka čomu poskytuje naozaj vynimočný zážitok. Okrem toho tu nájdete aj showroom značky Chanel.

The Peninsula Suite The Peninsula Shanghai china conde nast traveller 1dec16 pr 639x426

Anassa, Cyprus

Božský pokoj, výhľady ako z rozprávy, záhrady s olivovnkmi a široké spektrum masáži si vychutnáte v tomto hoteli na Cypre. Navštívte ho počas jari, kedy je všetko v rozpuku.

anassa cyprus conde nast traveller 1dec16 pr 639x426

Babylonstoren, Južná Afrika
Hotel Babylonstoren sa môže pochváliť vinicou, ktorá bola ocenená restížnymi cenami, vychýrenou reštauráciou prepracovaným dizajnom.

babylonstoren franschhoek south africa conde nast traveller 1dec16 pr 639x426

Singita Sabora Tented Camp

Všetci milovníci safari chodia do Tanzánie! Tento maličký hotel je ideálnou voľbou pri vašom prechodom domove počas safari dovolenky. Nachádza sa na 350 akrovom súkromnom pozemku, no poteší vás aj jeho dizajn, ale aj kráľovská starostlivosť.

Singita Sabora Tented Camp grumeti tanzania conde nast traveller 1dec16 mark williams 639x426

Six Senses Zighy Bay, Omán

Zlaté pláže, púšte v kontraste s farebnými pobrežiami nájdete len v Ománe. Tento luxusný hotel síce poskytuje exkluzívne služby, no neberie sa vôbec vážne. Atmosféra je priateľská a uvoľnená.

six senses zighy bay oman conde nast traveller 1dec16 pr 1080x720

Foto: Uli Weber, Martin Morell, Ditte Isager, Lucas Allen, archív hotelov

    1653

    Súvisiace články