Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Cestovanie / 12. november 2016

Parížske hotely pre každého cestovateľa

Mesto svetiel láka každoročne milióny turistov z celého sveta. Môže za to jeh nenapodobiteľná romantická atmosféra, noblesa a elegancia.

Parížske hotely pre každého cestovateľa

Mesto svetiel láka každoročne milióny turistov z celého sveta. Môže za to jeh nenapodobiteľná romantická atmosféra, noblesa a elegancia. Ak však hľadáte to správne miesto, kde zložíte hlavu pri svojom najbližšom výlete do Paríža, ste na správnej adrese. Vybrali sme pre vás 5 hotelov, ktoré splnia sny každému typu cestovateľa podľa jeho nárokov a očakávaní.

1. ROMANTIKA A DESIGN
Ak hľadáte romantiku spojenú s dokonalým dizajnom, miestom pre vás bude HÔTEL SAINT-MARC. Chodby dekorované v Art Deco štýle či kozmetika značky Hermès vás dokonalo rozmaznajú.

2. KULTÚRNE VYŽITIE
HÔTEL BACHAUMONT sa nachádza v trendy štvrti plnej barov, reštaurácií preto si môžete byť istý, že vám neujde žiadna zábava či dobrodružstvo.

2

3. PRE PÔŽITKÁROV

Pre tých z vás, ktorý hľadajú kráľovskú destináciu je tu Th Ritz Paris. Ak by žila Maria Antoinetta v tomto období, jej komnata by vyzerala presne takto. Navyše, nájdete tu exkluzívne Chanel Spa, ktoré sú jediné svojho druhu!

3

4. NA SEINE
Ak sa neviete rozhodnúť medzi severnou a južnou časťou Seiny, vašou voľbou by mal byť hotel OFF SEINE PARIS. Je to parížsky prvý a jediný hotel na lodi a ponúka dokonalý výhľad na Seinu z každej izby.

4

5. LACNO A ŠTÝLOVO
Generator Paris je pravdepodobne najštýlovejší hostel na svete. Jeho sizajn nadchne aj tých najväčších dizajnových snobov, ktorý si môžete vychutnať a s obmedzeným rozpočtom.

5

Foto: archív hotelov

    1491

    Súvisiace články