Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Cestovanie / 2. február 2014

Hôtel Americano: v New Yorku na japonský spôsob

Takto to dopadne, keď sa Mexičania rozhodnú otvoriť v New Yorku hotel na japonský spôsob. Carlos Couturier a Moises Micha s pomocou mexického architekta Enriquea Nortena a parížskeho dizajnéra Arnauda Montignyho kompletne prestavali garážový dom a premenili ho na 10-poschodový hotel obalený v nenápadnej kovovej fasáde.

Hôtel Americano: v New Yorku na japonský spôsob

2.2.2014

Takto to dopadne, keď sa Mexičania rozhodnú otvoriť v New Yorku hotel na japonský spôsob. Carlos Couturier a Moises Micha s pomocou mexického architekta Enriquea Nortena a parížskeho dizajnéra Arnauda Montignyho kompletne prestavali garážový dom a premenili ho na 10-poschodový hotel obalený v nenápadnej kovovej fasáde. To podstatné sa totiž ukrýva vo vnútri.

americano_01


Montigny, inšpirovaný pobytom v Tokiu, navrhol hotel v štýle japonského hostinca ryokan. V interiéri preto dominujú jednoduchosť a prírodné materiály doplnené technickým vybavením. K dispozícii sú iPady, ktoré ponúkajú aktuálny prehľad voľnočasových „vychytávok" v meste. Atmosféru mexického Distrito Federal pre zmenu vzbudzuje strešný bazén, ktorý sa v zime mení na horúcu „vírivku". Vzdialený od turistických atrakcií, ale dostatočne blízko ruchu veľkomesta sa tu každý môže cítiť ako skutočný Newyorčan.

americano_02

americano_03

americano_04

americano_05

americano_06

text: Anna Salvová
foto: Design Hotels



 

    3685

    Súvisiace články