Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Gastro / 22. máj 2020

Kuchárska kniha podľa Priateľov

Jedlo je omnoho viac, ako len chutná avýživná strava, ktorou si spríjemňujeme deň. Je to súčasť kultúry, rodín aj sociálneho kontaktu.

Kuchárska kniha podľa Priateľov

Jedlo je omnoho viac, ako len chutná a výživná strava, ktorou si spríjemňujeme deň. Je to súčasť kultúry, rodín aj sociálneho kontaktu. Zrejme aj preto zbožňujeme pozerať najrôznejšie kuchárske show, dokumenty o slávnych reštauráciách a street foode, a omnoho jednoduchšie sa dokážeme stotožniť s príbehom filmov, kníh či seriálov, keď nám ukážu a opíšu aj bežné denno-denné aktivity, akým je jedenie či varenie.

Seriál Priatelia je kultový a aj napriek tomu, že posledná epizóda sa odohrala pred niekoľkými rokmi, stále sa k nemu vraciame naspäť. Či už to je kvôli tomu, že vám chýba puntičkárka Monica, vedou posadnutý Ross či módna maniačka Rachel, určite vás poteší najnovší projekt, ktorý vznikol pod značkou Priatelia.

1

Niekoľko mesiacov dozadu sme sa dočkali kolekcie značky Ralph Lauren, ktorá bola inšpirovaná šatníkom Rachel Green, a teraz sa zase môžeme tešiť z kuchárskej knihy inšpirovanej jedlami zo seriálu. A čo nás v knihe presne čaká? To nikto zatiaľ presne nevie, no pokiaľ ste videli každú epizódu aspoň päťkrát, tak ako my, viete si to určite domyslieť. Najviac sa tešíme na preslávené cookies Pheobeninej babky, dekadentné večer na Deň vďakyvzdania podľa Monicy, či honosné sandwiche plné toho najlepšieho mäsa a kreatívnych kombinácii podľa Joeyho. V knihe bude viac ako 50 receptov, ktoré sú inšpirované seriálov a do predaja sa dostane už v septembri!

Foto: archív vydavateľstva, Pinterest

1482

Súvisiace články