Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Gastro / 7. máj 2020

Selena Gomez bude mať svoju kuchársku show!

Aké záľuby ste objavili, keď sme sa museli zatvoriť do svojich domovov vrámci bezpečnostných opatrení? Mnohí znás začali batikovať avyrábať si tak zaujímavé, štýlové kúsky.

Selena Gomez bude mať svoju kuchársku show!

Aké záľuby ste objavili, keď sme sa museli zatvoriť do svojich domovov v rámci bezpečnostných opatrení? Mnohí z nás začali batikovať a vyrábať si tak zaujímavé, štýlové kúsky. Iní sa zase vrhli do kváskovania a začali piecť chleby, záviny, pizze a iné kváskové dobroty. Možno práve to bol prípad aj Seleny Gomez, ktorá sa vrhla do varenia.

Ak ste sa teda nabažili všetkých virálnych receptov na banana bread či kváskový chlebík z Tik Toku, máme pre vás ďalší tip. Je ním kuchárska show Seleny Gomez, ktorá bude spustená na novom kanáli HBO Max. Naplánovaných je zatiaľ 10 epizód a kanál nám sľubuje, že pôjde o maximálne autentický formát, čo sa k Selene veľmi hodí.

V jednotlivých epizódach bude mať Selena rôznych hostí, pôjde o svetovo uznávaných šéfkuchárov, ktorí ju budú učiť pripravovať rozličné jedlá a popri tom sa budú samozrejme rozprávať o rôznych témach z oblasti šoubiznisu aj varenia a gastra. „Myslím, že sa ma v rozhovoroch milionkrát spýtali, čo by som robila, ak by som nemala túto kariéru. Vždy som odpovedala, že by som bola šéfkuchárkou. Nemám žiaden špeciálny tréning ani som varenie neštudovala. No tak, ako mnohí ďalší, veľmi rada doma v kuchyni experimentujem,“ povedala Selena na margo novej show.

Okrem varenia a zábavy sa bude Selena sústreďovať aj na charitatívnu stránku gastro priemyslu a v každej epizóde bude hovoriť aj o rôznych charitatívnych organizáciách týkajúcich sa jedla. Kuchárska show sa dostane na obrazovky už toto leto pri spustení nového kanálu HBO Max, ktorého súčasťou bude aj nová epizóda Priateľov po dlhých rokoch čakania, ako aj nová verzia seriálu Gossip Girl.

 

Foto: Instagram

1258

Súvisiace články