Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Gastro / 19. september 2019

Módny dom Saint Laurent otvoril kaviareň v Paríži

Značky ako Fendi, Prada, Dior či Jacquemus majú jednu vec spoločnú. Po úspechu, ktorý zožali vmódnom svete sa rozhodli svoju filozofiu pretransformovať do nového odvetvia, konkrétne gastro.

Módny dom Saint Laurent otvoril kaviareň v Paríži

Značky ako Fendi, Prada, Dior či Jacquemus majú jednu vec spoločnú. Po úspechu, ktorý zožali v módnom svete sa rozhodli svoju filozofiu pretransformovať do nového odvetvia, konkrétne gastro. Všetky tieto značky totiž otvorili svoje kaviarne. Najnovším prírastkom do módno-kaviarenského sveta je kaviareň Saint Laurent v Paríži.

Kaviareň otvorila svoje brány 5.septmebra na ulici 29 Juillet a je súčasťou butiku značky Saint Laurent. V čierno-bielom interiéri dekorovanom mramorom a sklom vám naservírujú vychýrené francúzske dobroty ako croissanty a rôzne zákusky a k tomu pridajú aj chutné espresso.

ysl1  ysl3 

Módny dom už dávnejšie vytvoril unikátny koncept, v ktorom vytvára netradičné doplnky a lifestylové produkty ako karimatky na cvičenie, reproduktory a iné luxusné kúsky. Kaviareň je tak najnovším počinom v lifestylovej sfére tvorby tejto značky.

Foto: archív značky

1511

Súvisiace články