Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 3. august 2021

Summer Hair: Baby Braids

Letnú atmosféru tvoríme aj svojim oblečením, stylingoma celkovou vizážou, kam patria samozrejme aj vlasy. Ak máte radi boho štýl plný uvoľnenosti, nedbalosti a sexepílu, určite si vás získa obľúbený letný trend, ktorý dostal pomenovanie baby braids.

Summer Hair: Baby Braids

Letnú atmosféru tvoríme aj svojim oblečením, stylingoma celkovou vizážou, kam patria samozrejme aj vlasy. Ak máte radi boho štýl plný uvoľnenosti, nedbalosti a sexepílu, určite si vás získa obľúbený letný trend, ktorý dostal pomenovanie baby braids. Vytvoríte ho jednoducho, rýchlo a takmer z akejkoľvek dĺžky vlasov.

@hannaschonberg

Baby Braids je veľmi jednoduchý účes pozostávajúci z vrkôčikov, ktoré sú voľne “zamotané” do rozupstených vlasov. Najčastejšie sa umiestňujú okolo tváre, ktorú dokážu krásne olemovaťa teda aj zvýrazniť. Vo väčšine prípadov sa nosí jeden alebo dva vrkôčiky, avšak vytvoriť ich môžete aj viac, podľa toho, aký výsledok chcete dosiahnuť.

Takéto vrkôčiky môžete zakomponovať do rozpustených vlasov, ktoré môžťu byť úplne rovné, kučeravé alebo jemne vlnité na štýle beach waves. Hodia sa však aj do rôznych účesov, stačí zapojiť fantáziu a trochu zaexperimentovať. V každom prípade však prinesú do vášho looku dokonalú, letnú atmosféru založenú na modernom boho štýle. Ak by ste chceli vyskúšať trendy verziu, namiesto vrkôčikov vytvorte obľúbené buble braids, ktoré využívajú gumičky na vytvorenie “bubliniek” po celej dĺžke pramienku.

Foto: Instagram

992

Súvisiace články