Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 26. júl 2021

Letné účesy na každý deň

Zrejme nikto z nás nemá náladu každý deň stráviť v kúpeľni pri hairstylingu dlhé hodiny. Na takéto dni vám prinášame inšpiráciu z Instagramu, na ktorú nepotrebujete ani veľa čas ani špeciálnu výbavu.

Letné účesy na každý deň

Zrejme nikto z nás nemá náladu každý deň stráviť v kúpeľni pri hairstylingu dlhé hodiny. Na takéto dni vám prinášame inšpiráciu z Instagramu, na ktorú nepotrebujete ani veľa čas ani špeciálnu výbavu. Inšpirujte sa.

Retro glam

Jednoduchým vlasovým doplnkom, akým je šatka vo vlasoch dokážete okamžite premeniť celkový vzhľad. Záleží aj na tom, akým spôsobom je uviažete, môžete z nej spraviť čelenku, uviazať ju na piráta alebo zviazať ňou napríklad vrkoč. Skvelo vyzerá práve v pirátskom štýle v kombinácii s jemnými vlnami a cat-eye okuliarmi, kedy dosiahnete výrazný retro glam vzhľad.

@vitaliia

Zapletené

Pár vrkôčikov efektne zakomponovaných do rozpustených vlasov pôsobí veľmi moderne, ležérne a trendy zároveň. Zvoliť si môžete počet, ale aj hrúbku jednotlivých vrkôčikov. Zvyšok vlasov upra vte do plážových vĺn, čím vytvoríte chic vzhľad morskej panny.

justinemarjan@justinemarjan

90’s copíky

Ak sa nebojíte jemnej infantilnosti, pokojne sa inšpirujte 90.rokmi a copíkmi, ktoré sa vtedy nosili. Vlasy rozdeľte na dve polovice a dú vrchnú opäť rozdeľte na dve časti. Každu zviažte do vysokých copov a ozdobte zaujímavými, ideálne farebnými látkovými gumičkami.

sierrafurtado@sierrafurtado

Hippie

Jeden z najjednoduchších účesov, ktorý zvládne doma skutočne každý. Tenké vrkôčiky lemujúce tvár v kombinácii s plážovými vlnami pôsobia bohémsky, avšak dostatočne štýlovo na to, aby ste takýto účes mohli nosiť počas každodenného života, pokojne aj do práce. Vrkôčiky môžete vytvoriť na jednej strane tváre alebo po oboch bokoch, pričom ich počet je takisto na vás.

emmaleger @emmaleger_

Drdoly

Účes podobný copíkom z 90.rokov, avšak namiesto copov zatočíte vo vrchnej časti vlasov dva drdoly. Ide o menej infantilnú a viac elegantnú verziu, na ktorú však potrebujete dlhšie vlasy. V kombinácii s jemne natočenými vlasmi však drdoly budú pôsobiť uprave a uhladene.

sierrafurtado2ľsierrafurtado

Foto: Instagram

1002

Súvisiace články