Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 9. júl 2021

Rýchle letné účesy

Počas letných horúčav nám niekedy vadí aj vlastná koža na tele. Podobne je to aj s vlasmi, pokiaľ nemáte kratučký pixie strih.

Rýchle letné účesy

Počas letných horúčav nám niekedy vadí aj vlastná koža na tele. Podobne je to aj s vlasmi, pokiaľ nemáte kratučký pixie strih. Nikto nemá rád vlasy nalepené na krku alebo ofinu na čele a preto vám prinášame účesovú inšpiráciu, s ktorou letné dni zvládnete hravo a štýlovo.

Pirátka

Účes, ktorý ani veľmi nie je účesom, ale kažopádne ide o skvelý tip, ako dať vlasy dokopy. Stačiť vám na to bude zaujímavá šatka, ktorú uviažete na hlave v štýle piráta. Nezáleží na tom, ako máte (ne)upravené vlasy, takýto styling vás zachráni. Môžete ich nechať prirodzene rovné, kučeravé alebo vytvoríte beach waves.

@hannaschonberg

Retro Baby

Praktický trik, ako dať vlasy dokopy nájdete aj v retro trendoch, konkrétne v 90.rokoch. Možno ste ho kedysi nosili aj vy, ide o sieťku vytvorenú vo vlasoch pomocou gumičiek. Začínate od čela, kde popri okraji vytvoríte niekoľko copíkov, pokračujete ďalším radom, v ktorom sa copíky spoja do dvojíc. Takýchto radov môžete vytvoriť niekoľko.

haileybieber@haileybieber

Balerína

Niektoré dni nám nedovolia nič viac ako vlasy vytiahnuté čo najvyššie. Takto odbremeníme od neželaného tepla náš krk a chrbát, ale zároveň vytvoríme účes, ktorý vydrž počas celého dňa, dokonca aj pri športoch a vo vode. Jednuducho takýto účes zvládne všetko.

tijerarayemua @tijerarayemua

Glam

Niekedy sú tie najjednoduchšie riešenia najefektnejšie. Krásny účes s retro glamour nádychom vytvoríte v uhladených vlasoch, rozdelených na dve rovnaké časti a zopnutými sponkami nad spánkami. Takýto účes pristane každému a sponky sa skvelo postarajú o to, aby vlasy držali tam, kde majú.

daniellemarcan@daniellemarcan

Hippie

Veľmi efektný účes hodný aj red carpets vytvoríte v pohodlí domova. Ide o kombináciu beach waves a vrkôčikov, ktoré sú momentálne veľmi trendy. Z vlasov vytorte strapaté beach waves alebo ich natočte, podľa toho, aký level elegancie chcete dosiahnuť. Dva predné pramienky okolo tvár zapleťte do tenkých vrkôčikov.

littleblackboots@littleblackboots

Foto: Instagram

1021

Súvisiace články