Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 18. máj 2021

Účesová inšpirácia z Instagramu

Upravené vlasy nám dajú úplne nový look, určite sa na tom všetci zhodneme. Ku kaderníkom však nemôžeme chodiť každý druhý deň len na úpravu vlasov, takže vo väčšine prípadov sa musíme spoľahnúť na vlastné stylingové schopnosti.

Účesová inšpirácia z Instagramu

Upravené vlasy nám dajú úplne nový look, určite sa na tom všetci zhodneme. Ku kaderníkom však nemôžeme chodiť každý druhý deň len na úpravu vlasov, takže vo väčšine prípadov sa musíme spoľahnúť na vlastné stylingové schopnosti. Avšak aj jednoduché účesy môžu byť efektné. Inšpirujte sa našim výberom. 

Easy klasika

Tento účes je jednoducho stávka na istotu. Je skvelou voľbou aj na bad hair days, poradí si so strapatými, neposlušnými vlasmi a ešte aj vyzerá vždy chic. Stačí vlasy stiahnuť do konského chvosta tak vysoko, ako preferujete a vlasy následne zapliesť. Skvelá voľba na voľné dni, ale aj do práce.

@nitsanraiter

 

Retro twist

Ak milujete retro trendy, štipec alebo spona by mali patriť ku vašim najväčším must-haves. Nosia sa na najrôznejšie spôsoby, s drdolom, v kombinácii v vrkôčikmi či copmi, osamote alebo v kombinácii s niekoľkými ďalšími. Účesy pomocou týchto pomôcok vytvoríte veľmi rýchlo a navyše sú veľmi praktické!

maggie mccormack@maggie_mccormack

 

 

Modern hippie

Mini alebo baby vrkôčiky, ako ich môžete vidieť nazvané na sociálnych sieťach, sú mimoriadne obľúbené. Nesú v sebe výrazný bohémsky nádych, avšak stále sú dostatočne ležérne a chic na to, aby ste si ich mohli dopriať kedykoľvek. Koľko ich vytvoríte je len na vás, môže to byť pokojne len jeden v prednom pramienku alebo viacero po celých vlasoch.

lucyraemcfadin@lucyraemcfadin

 

 

Jednoducho s detailom

Ak preferujete jednoduchosť, ale máte chuť na niečo zaujímavejšie ako bežne, doplňte svoje vlasy zaujímavým detailom. Dnes sa nosí vo vlasoch takmer hocičo, takže pokojne to môžu byť sponky, čelenky, šatky, štipce či gumičky. Vlasy elegantne narovnajte alebo z nich vytvorte mäkké vlny pre extra uhladený efekt.

butwhatshouldiwea@butwhatshouldiwear

 

 

Chic balerína

Drdoly na najrôznejšie spôsoby sú jednoducho klasika, ktorá neprestane baviť. Aj túto sezónu sa budú nosiť, no nás zaujala najmä tá klasická podoba a lá balerína. Vlasy uhlaďte, rozdeľte cestičkou na dve polovice a stiahnite pevný drdol. Výška drdolu môže byť rôzna, od vyššej až po nižšiu. Krásny, elegantný účes na najrôznejšie príležitosti je na svete.

sarahhsol@sarahhsol

 

Foto: Instagram

1022

Súvisiace články