Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 17. máj 2021

Vlasové trendy na nasledujúcu sezónu

Po uvoľnení opatrení smerovali prvé kroky (aspoň pomyselné) mnohých z nás do beauty salónov a kaderníctiev. Tie z nás, ktoré sa neodvážili nafarbiť či ostrihať si vlasy doma samé, sa určite nevedeli dočkať profesionálnej starostlivosti kaderníkov.

Vlasové trendy na nasledujúcu sezónu

Po uvoľnení opatrení smerovali prvé kroky (aspoň pomyselné) mnohých z nás do beauty salónov a kaderníctiev. Tie z nás, ktoré sa neodvážili nafarbiť či ostrihať si vlasy doma samé, sa určite nevedeli dočkať profesionálnej starostlivosti kaderníkov. Ak na svoj termín ešte len čakáte, inšpirujte sa 6 najväčšími trendami.

Ležérny melír

Vlasy, ktoré pôsobia uvoľnene a pritom chic. Uvoľnenosť a lá french girls sa teraz nosí aj v prípade vlasov a precízne strihy či farby by sme tak mali nahradiť tými nedbalejšími. Nezáleží na tom, akú farbu nosíte, výsledok by však mal pôsobiť ležérne a nenútene. Dosiahnete do nepravidelnosťou a zámernou farebnou asymetriou.

@misstpw

Nakrátko

Pokiaľ máte po dlhej pandémii chuť na skutočnú zmenu, choďte do toho! Túto sezónu sú veľmi trendy najrôznejšie krátke strihy od bobov až po pixie. Výber by mal záležať na vašich požiadavkách a samozrejme aj typu tváre a želaného výsledku. Vaši kaderníci vám budú vedieť poradiť najlepšie.

endlesslyloveclub@endlesslyloveclub

Bobs & lobs

Spomínané boby a trošku dlhšie verzie -loby, sú veľmi trendy. Dĺžka vlasov môže siahať od lopatiek až po bradu, všetko záleží na vašich požiadavkách. Takýto strih sa však hodí takmer každému, bez ohľadu na vek, štruktúru či farbu vlasov. Pôsobí sviežo, mladistvo a veľmi chic.

chloehayward @chloehayward_

Meď

Keď sa Gigi Hadid objavila po prvýkrát na prehliadkovom móle po materskej s dlhými, medenými vlasmi, mnohým z nás bolo jasné, čo bude top farba sezóny. A tak sa aj nakoniec stalo! Medená sa pomaličky dostáva na výslnie, skúšajú ju zaryté blondíny aj brunetky. Vďaka širokej palete tónov si určite každý nájde to svoje, od teplejších a hlbších tónov, po jemné chladivejšie. Nezabudnite sa poradiť so svojimi kaderníkmi!

gigihadid@gigihadid

Zdravé dĺžky

Pochváľte sa zdravými, krásnymi a dlhými vlasmi. Pokiaľ máte šťastie a ste majiteľkou krásnej hrivy, nebudete možno potrebovať nič viac ako len ozdravnú či regeneračnú kúru, ktorá vám pridá lesk a žiaru. Jemné podstrihnutie končekov takisto dokáže urobiť veľkú zmenu. Ak chcete nejakú zmenu, inšpirujte sa 70. a 80.rokmi a dlhými vlasmi, ktoré sa vtedy nosili.

negin mirsalehi @negin_mirsalehi

Ofiny

Jedným z veľjých vlasových trendov túto sezónu sú aj ofiny. Nosia sa skutočne rôzne typy, pravdepodobne akýkoľvek vám napadne. Ak ste už dlhšie rozmýšľali nad tým, že by ste to s ofinou vyskúšali, teraz je váš čas. Nie je to až taký veľký zásah a pritom dokáže urobiť veľký rozdiel. Ak máte pred ofinou rešpekt, vyskúšajte nenápadné verzie, ktoré rýchlo dorastú alebo ich jednoducho zopnete v prípade núdze.

sabinasocol@sabinasocol

Foto: Instagram

1061

Súvisiace články