Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 29. apríl 2021

Účesový trend na jar: Mermaid Waves

Jarnú náladu môžete veľmi jednoducho preniesť aj do svojho účesu. Nepotrebujete na to nič špeciálne ani žiadne výnimočné zručnosti.

Účesový trend na jar: Mermaid Waves

Jarnú náladu môžete veľmi jednoducho preniesť aj do svojho účesu. Nepotrebujete na to nič špeciálne ani žiadne výnimočné zručnosti. V momente však premeníte svoje vlasy do éterickej, chic podoby, ktorá pobláznila sociálne siete. 

@oliviaculpo

Mermaid waves sa stali hitom Tik Toku, ale aj Instagramu. Módne ikony s celého sveta ich milujú kvôli ich efektnosti, ležérnosti a romantickej podstate, ktorú vyčarujete veľmi rýchlo a jednoducho. Takéto vlny sú totiž výsledkom zapletených vlasov.

Tieto vlny sú ako stvorené pre tie z nás, ktorým to jednoducho s kulmou alebo žehličkou nejde, no radi by si dopriali aspoň malú zmenu. Stačí večer jednoducho vlasy zapliecť, či už do dvoch alebo viacerých vrkočov. Ráno ich rozpletiete a vaše vlasy budú premenené na mermaid waves, ktoré prinesú romantický až exotický nádych do vašej hrivy.

Výhodou týchto vĺn je aj to, že si môžete veľmi jednoducho regulovať ich hrúbku a teda aj výsledný efekt. Čím menej a čím hrubšie vrkoče zapletiete, tým ležérnejší bude výsledok. Čím viac a čím tenkšie vaše vrkôčiky budú, tým dramatickejší efekt dosiahnete. Takto natočené vlasy sú ako stvorené na akýkoľvek deň, či už ho trávite doma v home office alebo sa chystáte do kancelárie, na stretnutia či kamkoľvek inam.

Mermaid waves môžete podľa potreby upraviť, skvelo sa k nim hodí šatka a lá pirát, ale aj vo forme čelenky. Veľmi populárnym detailom sú dva tenké vrkôčiky lemujúce tvár, ktoré podčiarkujú dievčenskú podstatu tohto účesu. Ak teda milujete vlny a ste napríklad aj fanúšikom beach waves, no chcete vyskúšať niečo nové, jednoduché a rovnako efektné, mermaid waves sú pre vás ako stvorené!

Týmto vlnám už podľahli mnohé svetové influencerky a celebrity na čele so sestrami Kardashian-Jenner, ale naposledy napríklad aj Zendaya, ktorá na nich stavila pri udeľovaní Oscarov. Jednoducho chic záležitosť, ktorú vytvoríte z takmer akejkoľvek dĺžky vlasov.

Foto: Instagram

1020

Súvisiace články