Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 24. február 2021

Účesy, s ktorými omladnete

Krása je odrazom nášho vnútorného nastavenia, sebavedomia a vyrovnanosti. Napriek tomu sa mnohé z nás upínajú na mladosť ako synonymum príťažlivosti.

Účesy, s ktorými omladnete

Krása je odrazom nášho vnútorného nastavenia, sebavedomia a vyrovnanosti. Napriek tomu sa mnohé z nás upínajú na mladosť ako synonymum príťažlivosti. Skratky k tomu, aby sme sa cítili vo svojej koži dobre neexistujú, no voľba správneho účesu tomu môže napomôcť. Tieto 3 účesy sú skvelou voľbou pre každú vekovú kategóriu a rôzne textúry vlasy. Dodajú vám želanú iskru, vďaka ktorej sa budete cítiť krásnou už zvnútra.

@sabinasocol

Vrstvený lob

Lob je hybrid slov long a bob, čiže pomenúva dlhší bob. Dĺžka vlasov v tomto prípade mala končiť niekde v rozmedzí od polovice krku až tesne pod ramená. Skvele na tomto strihu je, že sa dá prispôsobiť všetkým štruktúram vlasom, od rovných a jemných až po kučeravé a nepoddajné. Samozrejme sa hodí akejkoľvek vekovej kategórii od detičiek až po zrelé ženy. Jednoducho sa udržiava, nevyžaduje si extra špeciálnu pozornosť počas bežných dní a vynikne skutočne v každej farbe.

giorgiatordini@giorgiatordini

S ofinkou

Okamžité oživenie prinesie do akéhokoľvek strihu ofinka. Každému proistane samozrejme niečo iné, takže sa nemusíte riadiť konkrétnym typom ofiny a jej dĺžkou. Či už nosíte krátke alebo dlhé vlasy, vhodne zvolená ofinka bude pôsobiť sviežo a mladistvo. Veľmi jednoducho sa nosí najmä dlhšia ofina zostrihaná nabok, ktorá pôsobí mimoriadne elegantne, ale zároveň aj hravo. Akákoľvek ofina zároveň upúta na vaše oči.

aysha.sow@aysha.sow

Klasický bob

Ak chete predsa len skúsit klasiku, choďte do časom prevereného bobu. Krátky strih zvýrazní lícne kosti, opticky vlasy zahustí. Takisto sa hodí rôznym textúram vlasov od rovných až po kučeravé, pri každej z nich pôsobí elegantne a nadčasovo. Bob môžete doplniť ofinou, ale nie je to nutnosťou. Ide o nestarnúci strih, ktorý pristane každému, bez ohľadu na vek.

naaomiross@naaomiross

Foto: Instagram

1442

Súvisiace články