Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 25. január 2021

3 kroky ku dokonalej hrive

Nie každému boli dopriate dokonalé vlasy, ktoré vyzerajú skvelo aj bez akejkoľvek prípravy. Avšak aj tie menej šťastné znás, si takú hrivu môžu jednoducho vytvoriť.

3 kroky ku dokonalej hrive

Nie každému boli dopriate dokonalé vlasy, ktoré vyzerajú skvelo aj bez akejkoľvek prípravy. Avšak aj tie menej šťastné z nás, si takú hrivu môžu jednoducho vytvoriť. Nepotrebujete na to súkromného kaderníka ani čarovné schopnosti, vystačíte si so správne zvolenými produktami. V troch jednoduchých krokoch dosiahnete krásne vlasy plné života.

Krok 1: Správny šampón

Na krásnych vlasoch je potrebné pracovať už od ich umývania. Vybrať si ten správny šampón je nesmierne dôležité a vlasom musí jednoducho sadnúť. Medzi najčastejšie problémy patrí rýchla strata objemu a vytrácajúca sa farba. Aký šampón zvoliť v týchto prípadoch?

Množstvo z nás sa trápi strácajúcim sa objemom vo vlasoch, týka sa to najmä nás, čo máme veľmi jemné a skôr redšie vlasy.. Aj na to však existuje ten správny liek – správny šampón. Syoss vyvinul takýto produkt špeciálne pre jemné vlasy, ktorým poskytne želaný objem až počas 48 hodín. Syoss Volume neobsahuje silikóny, ktoré by vlasy zaťažovali a až 90% zložiek je prírodného pôvodu. Extra bonus v prípade tohto produktu je aj špeciálny amino komplex, ktorý vlasy chráni a posilňuje, vďaka čomu vyzerajú zdravo.

syoss volume

Ďalším častom problémom je farba, z ktorej sa vytráca postupom času intenzita. Pozná to každá z nás, po istom čase naše farbené vlasy jednoducho nevyzerajú až tak dobre, ako keď vyjdeme z čerstvo nafarbenými vlasmi zo salónu. Aj na to však existuje riešenie a je ním Syoss Color, šampón chrániaci farbu vlasov. Vďaka technológii color lock a UV filtru si vlasy zachovajú svoju farbu až počas 12 týždňov. Samozrejmosťou je aj 90% prírodné, vegánske zloženie a amino komplex na posilnenie.

syoss color

Krok 2: Precízna príprava

V druhom kroku nesmieme zabudnúť na precíznu prípravu vlasov na následnú úpravu. Vďaka využitiu vhodných produktov budú vaše vlasy v lepšej kondícii, lepšie tvarovateľné a vyživené.

Kto by netúžil po zvodnom objeme? Taký vám vyčaruje sprej Syoss Big Sexy Volume. Dokáže vytvoriť až dvakrát väčší objem a vďaka silnej fixácii sa postará aj o jeho výdrž. Veľkou výhodou je aj to, že použitie tohto produktu skracuje dobu sušenia vlasov.

big sexy volume

V prípade, že preferujete penové tužidlá, siahnite po Volume Lift s extra silnou fixáciou bez zaťaženia až počas 48 hodín. Je to skvelá voľba pre jemné vlasy pretože aktívne predchádza spľasnutiu a výrazne ich spevňuje.

volume lift mousse

V prípade, že vás skôr trápia vlasy bez lesku, vašou záchranou bude penové tužidlo Keratin. Dodá vlasom žiarivý lesk, no pritom ich nezaťaží. Okrem toho vaše vlasy posilní a ochráni ich pred nepriaznivými účinkami tepelnej úpravy.

keratin mousse

Ak si vlasy pravidelne upravujete fénom, žehličkou či kulmou, je na čase siahnuť po ťažkých zbraniach. Ochranný sprej Keratin Heat totiž poskytuje vlasom ochranu pred teplom až počas 3 dní a zároveň predlžuje životnosť účesu, či už rovného, kučeravého alebo vlnitého.

keratin heat

HCI35P20014 Campaign Q3 2020 Care RL 594x420

Krok 3: Final touch

A čo s finálnym účesom? Doprajte mu záverečnú fixáciu. Produkt, ktorý v tejto fáze zvolíte má priamy vplyv na to, ako dlho vám účes vydrží a ako bude vyzerať po niekoľkých hodinách. Vyberte si preto lak, na ktorý sa môžete spoľahnúť a zároveň poskytne vašim vlasom to, čo potrebujú.

Maximálny lesk vlasov aj počas dlhých hodín vám zabezpečí lak na vlasy Keratin s fixáciou až 48 hodín. Okrem toho, že zabezpečí pevnosť a odolnosť vlasov, chráni ich pred vlhkosťou a UV žiarením. Skvelý produkt pre maximum lesku a odolnosti.

keratin

Pre komplikované jemné vlasy tu je Syoss Volume Lift, lak na vlasy s extra silnou fixáciou a nezaťažujúcim zložením. Je špeciálne navrhnutý, aby pôsobil proti spľasnutiu vlasov, no zároveň vlasy spevňoval. Stavte na tento tento produkt, ak chcete vytvoriť dlhotrvácny, maximálny objem.

volume lift 

Foto: Syoss, Adobe Stock

1010

Súvisiace články