Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 26. november 2020

5 účesov inšpirovaných Francúzkami

Základom typického francúzskeho štýlu sú vždy dôkladne upravené vlasy. Môže sa síce zdať, že Francúzky si na vlasy nepotrpia, no opak je pravdou.

5 účesov inšpirovaných Francúzkami

Základom typického francúzskeho štýlu sú vždy dôkladne upravené vlasy. Môže sa síce zdať, že Francúzky si na vlasy nepotrpia, no opak je pravdou. Za ich uvoľneným, no sofistikovaným lookom sú vždy správne zvolené strihy a účesy. Inšpirujte sa nimi aj vy. 

Chic bob

Kratučký bob doplnený ofinou alebo pokojne aj bez, to je ďalšia francúzska klasika, ktorá nikdy nevyjde z módy. Pôsobí jemne rebelsky, no pritom si zachováva svoj chic charakter. Hodí sa rovným, vlnitým aj kučeravým vlasom. Pôjdete do toho?

@leabonleabon

 

Strapaté vlny

Nedbalá elegancia je pre Francúzky typická. Vedia ako na to a nie je to nič komplikované. Stačí vlasy natočiť, nerobte pravidelné vlny, ale skôr asymetrické, vďaka čomu dosiahnete ten želaný, strapatý look. Pár pramienkov následne natupírujte, vlasy našuchajte a zafixujte.

violette fr@violette_fr

 

 

Plážové vlny nabok

Jednoduchý trik s veľkým efektom. Vlasy stačí prehodiť na jednu stranu, čím vytvoríte nielen zaujímavý objem a poodhalíte krk, ale aj vyčarujete veľmi nežný a sofistikovaný účes. Krásne v ňom vyniknú napríklad aj plážové vlny, ale aj glamour kučery, a báť sa nemusíte ani narovnaných vlasov.

zoiamossour@zoiamossour

 

 

Messy drdol

Francúzsky štýl a drdoly vždy išli ruka v ruke. Stačí už len doplniť červený rúž na pery a klasický look je na svete. Strapatý drdol je ako stvorený na bad hair day, jednoducho vlasy jemne našuchorte, prípadne natupírujte a nastriekajte suchým šampónom a stiahnite do nižšieho drdolu. Pár pramienkov na tvári môžete vytiahnuť, aby ste dotvorili nedbalý vzhľad.

charlotte.vidl@charlotte.vidl

 

 

Chodník v strede

Účes, ktorý sa dá využiť pri každom strihu, dĺžke, farbe, textúre a vždy bude vyzerať skvelo a sofistikovane. Stačí jednoducho vlasy rozdeliť presne v strede na dve polovice a môžete ich nechať rozpustené, stiahnite ich do drdolu, konského chvostu, polodrdolu, je to na vás. Extra elegantný nádych vlasom dodáte ak ich jemne natočíte. A vôbec nevadí, ak máte odrastené korienky, Francúzky tento look túto sezónu doslova milujú.

sabinasocol@sabinasocol

Foto: Instagram

1516

Súvisiace články