Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 21. september 2020

Vlasové doplnky na jeseň

Už ste odhodili letné klobúky ašatky vo vlasoch? Ak áno aste pripravení na nádielku nových trendov, poradíme vám, po ktorých siahnuť.

Vlasové doplnky na jeseň

Už ste odhodili letné klobúky a šatky vo vlasoch? Ak áno a ste pripravení na nádielku nových trendov, poradíme vám, po ktorých siahnuť.

Bandany

Šatky vo vlasoch sme si skutočne všetci zamylovali, pretože nám dávajú skvelú voľnosť v styling, zakryjú bad hair day a sú tiež perfektným doplnkom. Nosia sa aj na jeseň, pričom ladiť ich pokojne môžete aj minimalisticky a elegantne.

@lissyroddyy

Objemné gumičky

Scrunchies tu s nami budú asi ešte nejakú dobu. Pokiaľ ešte takúto objemnú gumičku a lá 90’s nemáte, tak je najvyšší čas si jednu zaobstarať. Stačí ňou stiahnuť konský chvost či drdol a môžete vyraziť.

littleblackboots@littleblackboots

Štipce

Ďalším trendom, ktorý hlási návrat z 90.rokov sú štipce. Nosia sa veľké aj menšie modely, takže vytvárať môžete najrôznejšie účesy. Skvelé na tomto doplnku je, že vďaka nemu vytvoríte účesy veľmi rýchlo a navyše sú aj praktické.

fashionismyfortee@fashionismyfortee

Maximalistické čelenky

Minulú jeseň sa čelenky nosili vo veľkom, no potom sa po nich doslova zľahla zem. Teraz a však vracajú na scénu, v trochu viac fancy vzhľadom. Nosia sa z luxusných materiálov ako satén či zamat a takisto so zaujímavými aplikáciami či štruktúrou.

thenxcvintage@thenxcvintage

Luxusné sponky

Na sponky sme si už viac –menej všetci zvykli, sú skvelým a praktickým pomocníkom. Doteraz sme sa spoliehali na ich minimalistické verzie, avšak teraz prichádza na rad výraznejší vzhľad, ktorý doslova pripomína šperky.

justinemarjan@justinemarjan

Foto: Instagram

997

Súvisiace články