Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 29. jún 2020

Ako nosiť sponky?

Pokiaľ si pamätáte 90.roky a začiatok milénia, pravdepodobne si pamätáte aj sponky, ktoré sme vtedy nosili vo vlasoch. Niektoré boli farebné, iné trblietavé, ďalšie kovové čo zdobené rôznymi aplikáciami.

Ako nosiť sponky?

Pokiaľ si pamätáte 90.roky a začiatok milénia, pravdepodobne si pamätáte aj sponky, ktoré sme vtedy nosili vo vlasoch. Niektoré boli farebné, iné trblietavé, ďalšie kovové čo zdobené rôznymi aplikáciami. Presne takéto sponky sa nosia aj dnes, keďže trendy z 90.rokov sa vo veľkom vrátili na scénu.

@leoniehanne

Dnes si tak do vlasov môžete pripnúť rôzne dizajny sponiek, či už preferujete tie rozmernejšie vo veselých farbách a retro štýle, ale radšej stavíte na sponky plniace úlohu šperkov, či už vďaka kryštálikom alebo perličkám.

Keďže ide o neutrálne vlasové doplnky, hodiť sa vám budú na rôzne príležitosti, nenápadné kúsky v neutrálnych farbách využijete počas celého dňa a navyše sú ešte aj praktické do letných horúčav či vetra. Zdobenejšími verziami môžete pokojne doplniť slávnostnejšie účesy pri príležitostí osláv či večierkov.

Čo sa týka stylingu, pokojne môžete zaexperimentovať. Populárnou voľbou sú dve sponky umiestnené nad spánkami pri rozpustených vlasoch, čo evokuje práve retro účesy zo spomínaných 90.rokov a začiatkov milénia. Doplniť nimi však môžete aj drdoly, konské chvosty či vrkoče. Pomocou nich môžete vytvoriť elegantne uhladené účesy, alebo práve naopak, dotvoriť strapatý look.

Foto: Instagram

1488

Súvisiace články