Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 30. máj 2020

Jarné účesy z prehliadkového móla

Je zaujímavé, ako dokáže jeden účes, jediný doplnok vo vlasoch dokáže úplne zmeniť celý váš vzhľad. Niekedy sa vďaka nemu môžete premeniť na romantickú vílu, inokedy na punkovú divu.

Jarné účesy z prehliadkového móla

Je zaujímavé, ako dokáže jeden účes, jediný doplnok vo vlasoch dokáže úplne zmeniť celý váš vzhľad. Niekedy sa vďaka nemu môžete premeniť na romantickú vílu, inokedy na punkovú divu. Túto sezónu si môžete vyberať z najrôznejších účesov, ktoré akoby ani trendy nevnímali a žili si svojim vlastným životom. Inšpirujte sa účesmi, ktoré sa objavili na prehliadkových mólach počas Týždňov módy na sezónu SS20.

Cestička v strede

Ak ste zvyknutí nosiť chodník mimo stredu hlavy, toto bude u vás veľká zmena. Zaberie pár sekúnd, no vytvorí obrovský rozdiel. Vyskúšajte aj rôzne štruktúry a účesy!

Celine SS20

 

 

Nabok

Dramatický, ale nie až príliš. Taký efekt dosiahnete keď prehodíte väčšinu vlasov na jednu stranu. Vyskúšať to môžete s rovnými, vlnitými aj kučeravými vlasmi. Pomôžte si gélom či voskom, prípadne zaujímavými sponkami.

Balmain SS20Balmain SS20

 

 

Rustikálne vrkoče

Vrkoče sa túto sezónu budú nosiť na rôzne spôsoby, jedným z nich je aj retro či rustikálny. Inšpirovaný históriou a vidiekom. Vyskúšajte to napríklad podľa Dior a efektný výsledok dosiahnete aj doplnením maličkých kvietkov či šatky.

Dior SS20Dior SS20

 

Polovičný výčes

Bohémska verzia elegantného účesu vyzerá takto. Pôsobí nedokončene, ležérne a pritom veľmi trendy. Nezabudnite vlasy jemne našuchoriť a postrapatiť, pre extra bohémsky efekt. Vyskúšajte to aj s vlnami či kučerami.

Anna Sui SS20Anna Sui SS20

 

Strapaté drdoly

Pokiaľ máte dosť uhladených drdolov, ktoré pôsobia až príliš formálne, vyskúšajte tieto strapaté. Pokojne choďte hneď do dvojice, ktorú rozstrapatíte, prípadne natupírujete. Môžete dokonca vytiahnuť pár pramienkov.

Fendi SS20Fendi SS20

 

Classy

Ak ste práve na tej elegantnejšej strane a hľadáte inšpiráciu, toto je vaša odpoveď. Klasicky pôsobiaci účes vytvoríte jednoducho pomocou zaujímavých doplnkov v kombinácii s uhladenými vlasmi, efekte zatočenými či vyformovanými do vĺn.

Tory Burch SS20Tory Burch SS20

 

Mokrý účes

Trend mokrých vlasov sa stále drží na výslní. Tentokrát sa však nemusíte už obmedzovať len na rozpustené vlasy s mokrým efektom, ale vyskúšať môžete aj celé mokré účesy. Stačí vlasy učesať do želaného účesu a následne aplikovať dostatok gélu, ktorý vytvorí wet look.

David KomaDavid Koma SS20

 

Eklektické vrkoče

Druhá verzia populárnych vrkočov môže túto sezónu vyzerať divoko a eklekticky. Do jedného účesu prepojte viacero typov či štýlov a rozmiestnite ich asymetricky. Pohrajte sa s hrúbkami a ak máte čas tak aj štruktúrami.

Yohji Yamamoto ss20Yohji Yamamoto SS20

 

Elegantné drdoly

Ak ste fanúšikom drdolov, tak túto sezónu musíte vyskúšať tento! Zahliadli sme ho na prehliadke Victorie Beckham a musíme konštatovať, že je to dokonalo kozmopolitná verzia formálneho, no chic účesu.

Victoria Beckahm SS20Victoria Beckahm SS20

Foto: Imaxtree, Indigital, Pinterest

1107

Súvisiace články