Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 27. máj 2020

Vlasové doplnky na jar a leto

Ako okamžite oživiť akýkoľvek účes bez toho, aby ste sa trápili zdĺhavými úpravami anáročnými procesmi? Niekedy spravia obrovský rozdiel práve správne zvolené vlasové doplnky.

Vlasové doplnky na jar a leto

Ako okamžite oživiť akýkoľvek účes bez toho, aby ste sa trápili zdĺhavými úpravami a náročnými procesmi? Niekedy spravia obrovský rozdiel práve správne zvolené vlasové doplnky. Tieto sa objavili na prehliadkových mólach počas Týždňov módy na sezónu jar-leto 2020.

Andrew GN SS20 

Kvety

Nič nové, no stále efektné! Aj túto sezónu môžete pokojne nosiť kvety vo vlasoch a vôbec nie len na dovolenke. Pokojne siahnite po jednom efektnom kvete, alebo doplňte účes celou čelenkou.

Dolce Gabbana SS20Dolce Gabbana SS20  Ashish SS20Ashish SS20 

Šperky

Aj vo vlasoch majú šperky svoje miesto! Na scéne sa objavili kúsky, ktoré nám pripomínajú na jednej strane Orient a na druhej luxusné kabarety. Každopádne ide o odvážne doplnky, ktoré si žiadajú špeciálnejšiu príležitosť.

Khaite SS20Khaite SS20  The Blonds SS20The Blonds SS20 

Šatky

Hravé, jemné a ženské šatky tu budú s nami aj túto sezónu. Nosiť sa budú na rôzne spôsoby, napríklad zapletené do vrkoča, ako retro čelenka alebo len na zopnutie konského chvosta. V každom prípade sa nebojte experimentovať s farbami a potlačami.

Jonathan Cohen SS20Jonathan Cohen SS20  Dolce Gabbana SS20 2Dolce Gabbana SS20 

Remienky

O niečo viac hard-core trend predstavujú kožené alebo látkové remienky, ktorými môžete vytvoriť veľmi neobvyklé a pritom moderné účesy. Efektný výsledok dosiahnete, ak ich použijete na zopnutie konského chvostu, alebo nimi vytvorte zaujímavé obrazce.

Maryling SS20Maryling SS20  PARIS, FRANCE - SEPTEMBER 27: A model, hair detail, walks the runway during the Nina Ricci Womenswear Spring/Summer 2020 show as part of Paris Fashion Week on September 27, 2019 in Paris, France. (Photo by Peter White/Getty Images)Nina Ricci SS20 

Perly

Výhoda perál je, že sa dajú využiť na rôzne príležitosti. Vytvoríte nimi opulentný, luxusný look, ale aj veľmi chic a nenútený účes s náznakom exkluzivity. Siahnuť tak môžete po masívnych perlových čelenkách, ale aj maličkých sponkách.

Simone Rocha SS20Simone Rocha SS20  Andrew GN SS20Alice + Olivia SS20 

Čelenky

Zatiaľ čo minulú sezónu sme všetci milovali mäkké čelenky Prada, túto sezónu svoju lásku rozdelíme medzi viacero dizajnov. Nosiť sa totiž budú najrôznejšie čelenky, látkové aj prútené, úzke aj hrubé.

info@imaxtree.comAnnakiki SS20  NO.21 SS20NO.21 SS20 

Pierka

Ak sa nebojíte extravagancie a radi pridáte do svojho outfitu extra detail, vyskúšajte pierkové vlasové doplnky, napríklad v podobe sponiek, čeleniek či gumičiek. Celý účes pozdvihnú na nový level, pôsobia unikátne a honosne.

Dries Van Noten SS20Dries Van Noten SS20  Giambattista Valli SS20 2Giambattista Valli SS20 

Stuhy

Ani rôznych stúh sa ešte nevzdávame. Použiť ich môžete na klasické previazanie konského chvosta či drdola, alebo využite tenšie kúsky a doplňte nimi svoje rozpustené vlasy. Zaexperimentujte si, kombinujte farby a skúšajte nové veci.

Erdem SS20Erdem SS20  Giambattista Valli SS20Giambattista Valli SS20 

Foto: Getty, Indigital

1217

Súvisiace články