Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 18. máj 2020

Jarné účesy z Instagramu

Účesy, ktoré zvládne každý. Môžete si nimi skrášliť prácu zdomu alebo sa vnich vybrať do mesta na kávu skamoškou, ktorú ste nevideli dva mesiace.

Jarné účesy z Instagramu

Účesy, ktoré zvládne každý. Môžete si nimi skrášliť prácu z domu alebo sa v nich vybrať do mesta na kávu s kamoškou, ktorú ste nevideli dva mesiace. Alebo pokojne aj do práce v prípade, že už môžete chodiť do kancelárie. Jednoducho dokonalé jarné účesy pre každého.

Baby vrkoče

Tenké vrkôčiky, ktoré dodajú vášmu účesu, ale aj celkovej vizáži na rebelskom looku. Pôsobia bohémsky, ležérne a vyžadujú sú 2 minúty vášho času.

@sabinasocol 

mayastepper@mayastepper

Mäkké vlny

Najmenej náročné a najviac ležérne vlny, aké môžete vytvoriť sú práve tieto. Stačí si zahrnúť mokré vlasy za uši a výsledok bude takáto efektný. Dokonalo nimi orámujete tvár a vyhnete sa zbytočnému over-the-top výsledku.

tylynnnguyen@tylynnnguyen em tong @em_tong_ 

 

Pirátka

Už viete, čo robiť keď máte bad hair day? Áno, úplne stačí si dať na hlavu šatku. Môžete vytiahnuť pár pramienkov do tváre a tým podčiarknuť ležérnosť, alebo všetky vlasy skryte.

laurencrowe88 @laurencrowe88  weworewhat@weworewhat

 

Hladké a lesklé

Ďalší jednoduchý a pritom maximálne efektný účes. Vlasy stačí stiahnuť do pevného drdolu alebo do konského chvostu a prípadne ich uhladiť gélom či sprejom. Jarná elegancia je na svete.

claire most@claire_most  littleblackboots@littleblackboots 

 

Štipce

Nosili ste v 90.rokoch štipce vo vlasoch aj vy? Pokojne ich vytiahnite z archívov a vypnite vlasy do strapatých drdolov. Retro nikdy nie je zlé!

laurenelson@laurenelson  sasha.mei @sasha.mei  

 

Sponkové duo

Dievčenský, hravý a nežný look vytvoríte zase dvomi sponkami, ktorými zopnete vlasy na oboch stranách hlavy na úrovni medzi očami a ušami.

brittanyxavier@brittanyxavier  littleblackboots2@littleblackboots 

 

Foto: Instagram

1222

Súvisiace články