Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 28. január 2020

Účesová inšpirácia z prehliadkového móla

Počas Týždňov módy je vizáž relatívne prehliadanou záležitosťou. Väčšinu pozornosti totiž na seba strhávajú samotné dizajnérske kúsky, ktorým sú prehliadky venované.

Účesová inšpirácia z prehliadkového móla

Počas Týždňov módy je vizáž relatívne prehliadanou záležitosťou. Väčšinu pozornosti totiž na seba strhávajú samotné dizajnérske kúsky, ktorým sú prehliadky venované. Avšak, keď sa pozriete z bližšia uvidíte, že aj ani líčenie či hairstyling dizajnéri nikdy neodflaknú. Predstavili nám aj tieto účesy, ktoré oceníte v zime aj na jar.

Rozfúkaná

Vlasy efektne prehodené na jednu stranu, akoby boli rozfúkané vetrom. Doplňte ich bielou linkou alebo chladivými očnými tieňmi a krásny zimný look je na svete.

Balmain

Hladký vrkoč

Klasický, jednoduchý a pritom taký efektný. Ak máte dlhé, hustejšie vlasy, toto by mal byť váš go-to účes na zimu aj na jar. Nezaberie veľa času, je praktický a vyzerá chic.

self portraitSelf Portrai

Antika

Antická bohyňa podľa Dior doplní svoje voľne povievajúce vlasy zlatou členekou s rastlinnými motívmi. Nič viac nepotrebujete. Dokonalý účes na každý deň a v slávnostnejšom stylingu pokojne aj na ples.

diorDior

Polovičný drdol

Upravené a pritom ležérne vlasy dosiahnete polovičným drdolom, ktorý zopnete zaujímavou sponou. Účes ako stvorený pre všetky minimalistky.

giadaGiada

Wednesday Adams

Tento účes je doslova vymyslený na kombináciu s čiapkou (aj keď bol súčasťou kolekcie na jar-leto). Hodí sa ku akejkoľvek čiapke a vaše vlasy udrží pokope.

dior2Dior

Foto: Imaxtree

1010

Súvisiace články