Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 4. júl 2019

Letné účesy z Haute Couture Week-u

Patríte aj vy ktým znás, ktorí radi striedajú zaujímavé účesy? Ak áno, máme pre vás ďalšie typy na letné účesy, ktoré dokonale zosobňujú dobrodružnú, romantickú auvoľnenú atmosféru tohto obdobia.

Letné účesy z Haute Couture Week-u

Patríte aj vy k tým z nás, ktorí radi striedajú zaujímavé účesy? Ak áno, máme pre vás ďalšie typy na letné účesy, ktoré dokonale zosobňujú dobrodružnú, romantickú a uvoľnenú atmosféru tohto obdobia. Inšpiráciu sme tentokrát našli na Haute Couture Week-u v Paríži.

Plážové vlny

Leto si doslova pýta plážové vlny. Tie však nemusíte nosiť iba k moru, ale pokojne aj do mesta, kde zapadnú do letnej atmosféry. Stačiť vám na to bude slaný sprej a kreativita pri natáčaní, kulmovaní a strapatení.

Šatka v hlavnej úlohe

Vlasové doplnky zažívajú svoj boom. Či už to je retro čelenka, masívne sponky či vlasové šperky, nosí sa všetko. Leto si však podmanila šatka, ktorá sa využíva na stiahnutie konského chvostu, vrkočov aj drdolov.

1

Nízky drdol

Elegantný účes ako stvorený do letných horúčav. Vydrží pokope počas celého dňa, nebude vám v ňom horúco a navyše je vhodný do práce aj na kúpalisko.

2

Foto: Instagram- @stylestalker

1262

Súvisiace články