Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 12. november 2012

Doprajte si žiarivé a hebké vlasy ako Kleopatra

Prípravky Orofluido od značky Revlon Professional sú inšpirované rituálmi krásy, ktoré dodnes prežívajú vďaka prastarým osvedčeným tradíciám. Berberské ženy žijúce v Maroku nás učia chrániť a ošetrovať svoje vlasy cenným argánovým olejom.

Doprajte si žiarivé a hebké vlasy ako Kleopatra

9.11.2012

Prípravky Orofluido od značky Revlon Professional sú inšpirované rituálmi krásy, ktoré dodnes prežívajú vďaka prastarým osvedčeným tradíciám.


Berberské ženy žijúce v Maroku nás učia chrániť a ošetrovať svoje vlasy cenným argánovým olejom. Kleopatra, egyptská kráľovná a dodnes symbol zvodnosti, medzi tajomstvami svojej krásy rovnako ukrývala ošetrenia na báze oleja zo šáchoru jedlého, ktorý zanecháva vlasy jemné, žiarivé a hodvábne na dotyk. Ľanový olej používali Egypťania, Židia a Feničania ako výnimočný zdroj lesku vlasov.

Orofluido_Elixir_uvodny
Orofluido_Sampon_RE7204673000šampónNový rituál krásy pre vaše vlasy
Prípravky Orofluido sú ako tekuté zlato. Vďaka bohatým blahodárnym účinkom dodávajú vlasom jemnosť, ľahkosť a lesk. Tento elixír krásy je pritom určený pre všetky typy vlasov. Cenná zmes s príjemnou, hodvábne jemnou textúrou obsahuje tri druhy prírodných olejov (ľanový, argánový a olej zo šáchora jedlého). Lahodná aróma s tónmi živice a vanilkovým srdcom pohladí všetky zmysly a prenesie vás do fascinujúceho sveta orientálnych vôní.

Orofluido_Elixir_RE7205715000Orofluido elixírRevlon Orofluido Elixír ponúka niekoľko druhov prípravkov pre vaše vlasy.
Orofluido šampón – šamponový kúpeľ vďaka svojmu jemnému zloženiu delikátne čistí vlasy, vyživuje ich a hydratuje. Predpripraví vlasy na následné ošetrenie. Vlasy sú po umytí pevné a hebké. Šampón je určený pre všetky typy vlasov.
Orofluido maska – maska hĺbkovo rekonštruuje a vyživuje, hydratuje a chráni vlasy proti vonkajším vplyvom. Je určená pre stredne až silne narušené vlasy, Dodáva vlasom lesk, hebkosť a pevnosť.
Orofluido balzam – balzam jemne hydratuje a vyživuje vlasové vlákno a uhladzuje vlasovú kutikulu. Chráni vaše vlasy proti vonkajším vplyvom a dodáva im prirodzený lesk. Je určený pre slabo až stredne narušené vlasy a pre jemné a veľmi krehké vlasy.
Orofluido_Elixir_Maska_RE7205666000maskaOrofluidlo elixír – tekuté zlato je ošetrenie, ktoré dodáva všetkým typom vlasov jemnosť, ľahkosť a lesk. Látky s bohatými blahodárnymi účinkami sú obsiahnuté v troch prírodných olejoch v cennej zmesi s príjemnou a hodvábne jemnou textúrou.
Orofluido Shine Spray – objavte Orofluido, číre zlato v spreji, ktoré dodá krásny lesk, výnimočnú hebkosť, kontrolu a zmyselný vzhľad. Ľahká a hodvábna textúra sa rýchlo vstrebáva do vlasov a nezaťažuje vlasy.

Tip – zdravý rituál pre vaše vlasy
Na jednoduché rozčesávanie aplikujte do vlhkých vlasov pár kvapiek elixíru Orofluido, suchým vlasom zasa takto dodáte hebkosť a skvelú formu. Stály lesk v prípade suchých vlasov dosiahnete tak, že rituál krásy ukončíte aplikáciou Orofluido lesklého spreja.


Orofluido_Elixir_farbaFarba na vlasy ako novinka
Revlon Orofluido prinieslo tento rok na trh aj novinku - Orofluido colour elixír. Bezamoniakové farby na vlasy s príjemnou textúrou, vôňou sa môžu preukázať ynikajúcimi výsledkami pri farbení, regenerácii a zaceľovaní vlasového vlákna. Klientom je k dispozícii 36 odtieňov a dva krémové vyvíjajúce oleje .Farby majú vysokú kryciu schopnosť.

text a foto: Primavera Andorrana SK

    5673

    Súvisiace články