Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 30. november 2020

Seriál- Vianoce v znamení lokálnej tvorby: Kozmetika

Nákupy vianočných darčekov nie sú nikdy jednoduché. Častokrát nimi chceme našich blízkych ohúriť apotešiť.

Seriál- Vianoce v znamení lokálnej tvorby: Kozmetika

Nákupy vianočných darčekov nie sú nikdy jednoduché. Častokrát nimi chceme našich blízkych ohúriť a potešiť. Tento rok však vianočnými nákupmi plánujeme v redakcii TOP FASHION podporiť aj domácu tvorbu a výrobu a každý náš blízky si tak pod stromčekom nájde aspoň jeden produkt slovenskej alebo českej výroby. Ak ste v tom s nami, prečítajte si prvú časť seriálu Vianoce po slovensky venovanú kozmetike.

Kozmetika je vďačnou kategóriou pri nákupe vianočných darčekov. Nájdete v nej pre každého niečo v rôznych cenových kategóriách, štýloch a pre rôzne potreby. Od starostlivosti o pleť až po parfumy, tie najzaujímavejšie produkty nájdete aj v ponuke skvelých českých a slovenských značiek.

Parfumy: Pigmentarium

Vedeli ste, že v Česku funguje prestížny parfumový dom s názvom Pigmenatrium? Po ovoňaní ich vôní už nebudete chcieť do bežných parfumériek ani vojsť. Každý flakón je navyše dizajnový skvost oplývajúci minimalizmom. Na výber máte z troch unikátnych vôní a ako bonus obdarovaného určite poteší aj personalizácia v podobe gravírovania monogramov.

pigmentarium parfum česká značkaParfum Paradiso

Dekoratívna kozmetika: Pjur Beauty

Pjur Beauty je priekopníkom v ekologickej dekoratívnej kozmetike v našich končinách. Sústreďuje sa na výrobu rúžov v krásnych farbách, ktoré sú nielen vyrobené z prírodných ingrediencií, ale sú aj vegánske. Balenia sú vyrobené z recyklovaného papiera a dajú sa jednoducho kompostovať. Výber farieb je bohatý, plný krásnych tónov červenej, ružovej či nude tónov, takže na svoje si príde každý, aj milovníčky extravagancie aj klasiky.

slovenská značka dekoratívna kozmetika rúže líčenie pjur beautyvýber rúžov Pjur Beauty

Starostlivosť o pleť: Envy Therapy

Značka Envy Therapy vznikla po rokoch skúseností získaných priamo v teréne, na klinikách Envy. Dnes v jej ponuke nájdete funkčné, čisté a spoľahlivé produkty, ktoré dokážu cielene zlepšovať najrôznejšie problémy od vrások po akné. Vyberie si každý typ pleti a rôzna veková kategória, takže na svojom zozname si môžete hneď odčiarknuť viacero ľudí. Envy Therapy má navyše momentálne v ponuke aj výhodné sety, ktoré obsahujú populárne a odporúčané kombinácie produktov a ešte sú aj v lepšej cene.

Trial Kit Anti Age Envy therapy kozmetika slovenská značkaTrial Kit Anti Age Envy Therapy

Starostlivosť o pleť: Onest

Česká scéna sa zase môže pochváliť skvelou značkou Onest, ktorá si dáva záležať na prístupe k výrobe, využíva prírodné ingrediencie a spolieha sa na ich efektivitu. Ich cieľom je vytvárať efektívne produkty s minimalistickým zložením, ktoré pomôžu s rôznymi problémami. V ich ponuke tak nájdete skvelé hydratačné séra, ktorá sa hodia každému typu pleti, pleťové oleje na rôzne problémy aj univerzálne pleťové krémy.

česká značka starostlivosť o pleť kozmetika onest15 Face Oil Onest

Starostlivosť o pleť: Malinna

Aj Malinna je našou srdcovou záležitosťou, obľúbili sme si jej kozmetiku aj výživové doplnky, ktoré idú ruka v ruke s tou topickou starostlivosťou. Portfólio tak prepája produkty, ktoré fungujú synergicky, zvnútra aj na povrchu, sú čisté a prírodné. Vyberať si môžete z produktov na starostlivosť o pleť, telo aj vlasy a z elixírov určených na vnútorné užívanie. Malinna tak dokáže pomôcť s podporou imunity, trávením, zlepšením stavu pleti aj vlasov.

slovenská značka kozmetika starostlivosť o pleť malinnaElixir Mint Malinna

Telo & ruky: Mylo

O značke Mylo ste už pravdepodobne počuli, nie je to žiaden nováčik na scéne. Od roku 2013 nás zásobuje skvelými, voňavými a prírodnými produktami na starostlivosť o pleť, telo a vlasy či citlivú pokožku bábätiek. Všetko je vyrábané ručne a z prírodných ingrediencií, pričom využíva len tú najvyššiu kvalitu surovín, ktorých účinky sú overené. Od Mylo si zamilujete voňavé tuhé mydlá, sprchové gély či mlieka, ale potreby ako deodorant, masážny olej či telový píling. Dizajnovo značka takisto nesklame, každý produkt je zabalený do krásnych, minimalistických obalov, pričom mnohé z nich sú opätovne použiteľné.

slovenská značka kozmetika starostlivosť o pleť telo mylovýber produktov Mylo

Foto: archív značiek

1729

Súvisiace články