Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 1. november 2020

Jesenné farby v manikúre

Pre obdobie jesene sú typické farby ako bordová, hnedá či smaragdová. Radi po nich siahame vprípade doplnkov či oblečenia, no krásne vyniknú aj vprípade manikúry.

Jesenné farby v manikúre

Pre obdobie jesene sú typické farby ako bordová, hnedá či smaragdová. Radi po nich siahame v prípade doplnkov či oblečenia, no krásne vyniknú aj v prípade manikúry. Ktorú klasickú farbu pre svoje nechty zvolíte vy?

Bordová

Sofistikovaná, elegantná a trochu tajomná. Bordová je veľmi obľúbenou jesennou farbou aj v prípade manikúry. Mnohé z nás po nej siahajú ako po jesennej alternatíve ku klasickej červenej. Krásne vynikne na vyblednutej pokožke a hodí sa na každodenné nosenie aj na významnejšie príležitosti.

@lemanoir

Smaragdová

Ďalšou veľmi populárnou farbou na jeseň je smaragdová, ktorú však v manikúre nie je až tak často vidieť. Aj v jej prípade však platí, že pôsobí veľmi elegantne. Ide o veľmi chic voľbu, ktorá na bledej pokožke svieti a tmaví krásne prežiari. Je to skvelá voľba ak chcete siahnuť po klasike, avšak s unikátnejším výsledkom.

betina goldstein@betina_goldstein

Škoricová

Farba, ktorá dodá rukám šťavu. Aj napriek svojej hĺbke a plnosti stále pôsobí dostatočne chic a sviežo. Ide navyše o veľmi univerzálnu farbu, ktorá sa takisto dá využiť na každý deň či na špeciálne príležitosti. Vďaka svojim zlatistým podtónom navyše pôsobí eľmi luxusne.

paintboxnails@paintboxnails

Čokoládová

Módny svet miluje hnedú už od leta, no táto láska sa dokázala prebojovať až do odvetvia manikúry. Na nechtoch totiž skutočne pôsobí veľmi elegantne, no pritom stále nenápadne. Ak ste milovníkmi jednoduchosti a naturálnosti, táto farba môže byť skvelou voľbou pre vašu jesennú manikúru.

nailartbyqueenie@nailartbyqueenie

Oceľovomodrá

Ak hľadáte niečo iné, trochu unikátnejšie a možno nečakané, siahnite po chladivých tónoch oceľovomodrej. Takáto farba pôsobí síce mrazivo, no pritom veľmi príjemne. Pripomína zimnú, rozprávkovú krajinu a vašim rukám bezpochyby dodá na unikátnom vzhľade.

paintboxnails2@paintboxnails

Khaki

Farba khaki síce nemá takú obrovskú základňu fanúšikov, no najmä v prípade manikúry stojí za vyskúšanie. Správne zvolený khaki odtieň totiž vyzerá skutočne chic a unikátne. Dá sa skvelo kombinovať so zlatistými detailmi, je elegantný a do istej miery aj nenápadný.

paintboxnails3@paintboxnails

Foto: Instagram

3171

Súvisiace články