Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 27. október 2020

Spolupráca The Met x J.Hannah: Laky na nechty namiesto šperkov

Dizajnérka šperkov Jess Hannah navrhla pri príležitosti otvorenia módnej výstavy About Time vnewyorskom múzeu The Met, kolekciu lakov na nechty. Do dekoratívnej kozmetiky tak priniesla element luxusu aposunula laky na nechty na úroveň šperkov.

Spolupráca The Met x J.Hannah: Laky na nechty namiesto šperkov

Dizajnérka šperkov Jess Hannah navrhla pri príležitosti otvorenia módnej výstavy About Time v newyorskom múzeu The Met, kolekciu lakov na nechty. Do dekoratívnej kozmetiky tak priniesla element luxusu a posunula laky na nechty na úroveň šperkov.

Jess Hannah nie je vo svete dizajnu šperkov vôbec nováčikom. Už dlhé roky vytvára šperky, ktoré prežijú trendy, nespoliehajú sa na extravaganciu, ale na nadčasovosť. Miluje minimalistické, čisté línie, no nebojí sa siahnuť aj po drahokamoch či výraznejších siluetách. Pred tromi rokmi však popri dizajne šperkov vyskúšala vytvoriť aj líniu lakov na nechty, ktorá si takisto získala pozornosť. Teraz sa týmto smerom vydala opäť, tentokrát v kolaborácii s newyorským múzeom The Met. Spoločne tak vytvorili kolekciu pri príležitosti otvorenia dlho-očakávanej módnej výstavy About Time.

J. Hannah The Met kolaborácia laky na nechty  laky na nechty J. Hannah The Met kolaborácia 

Témou samotnej výstavy je móda v čase a práve to sa odzrkadlilo aj v tejto kolekcii lakov na nechty. Jess Hannah však tvrdí, že sa nenechala stiahnuť víziou dizajnérky šperkov a o lakoch rozmýšľala z pohľadu dekoratívnej kozmetiky. V tejto unikátnej spolupráci tak vznikli laky, ktoré sú inšpirované rôznymi érami a ich špecifickými štýlmi. Nájdu sa medzi nimi prvky Art Deca, Viktoriánskej éry či Eduardovského obdobia.

The Met J. Hannah kolaborácia laky na nechty

Výsledkom tak je kolekcia mini lakov v dekoratívnej kozmetickej taštičke. V nej sa ukrýva 5 lakov v neutrálnych farbách a s výraznými trblietkami. Samotné laky však vďaka výberu farieb a štruktúr pôsobia ako šperky. Táto kolekcia je dostupná priamo v The Met, no všetkých milovníkov kolaborácií vo svete poteší aj možnosť nákupu online.

J. Hannah kolaborácia The Met laky na nechty  laky na nechty kolaborácia J. Hannah The Met 

Foto: The Met, archív značky

1119

Súvisiace články