Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 8. október 2020

Predstavujeme vám Chirkoz, súkromnú kliniku plastickej a estetickej chirurgie

Špecializovaná súkromná klinika Chirkozv Bratislave úspešne poskytuje svoje služby klientom už od roku 2004.Venuje sa predovšetkým plastickej a estetickej chirurgii, laserovej chirurgii, chirurgii konečníka, dermatovenerológii a chirurgii rúk. Medicínske zariadenie Chirkoz poskytuje zákroky klientom na Slovensku a vďaka profesionálnemu tímu lekárov je vyhľadávané i záujemcami zo zahraničia.

Predstavujeme vám Chirkoz, súkromnú kliniku plastickej a estetickej chirurgie

Špecializovaná súkromná klinika Chirkoz v Bratislave úspešne poskytuje svoje služby klientom už od roku 2004. Venuje sa predovšetkým plastickej a estetickej chirurgii, laserovej chirurgii, chirurgii konečníka, dermatovenerológii a chirurgii rúk. 

 

Medicínske zariadenie Chirkoz poskytuje zákroky klientom na Slovensku a vďaka profesionálnemu tímu lekárov je vyhľadávané i záujemcami zo zahraničia. Prevažnou klientelou sú ženy, avšak čoraz viac sa o služby plastickej a estetickej chirurgie zaujímajú aj muži.

 MS17310  MS17356

Plastické operácie už dávno nie sú tabu

Akýkoľvek estetický problém je možné vyriešiť. Plastickí chirurgovia na klinike Chirkoz sú pripravení splniť aj tie najtajnejšie predstavy prichádzajúcich klientov. Najnavštevovanejším zákrokom plastickej chirurgie je bezpochyby zväčšenie poprsia silikónovými implantátmi - Augmentácia a veľmi obľúbeným výkonom je aj odstránenie tuku - Liposukcia.

Najžiadanejšia Augmentácia

Najkrajšie sú zdravé prsia. Preto sú potrebné pravidelné lekárske prehliadky. Len máloktorá žena je však spokojná s ich veľkosťou a tvarom. Pre augmentáciu (zväčšenie) prsníkov sa ženy rozhodujú kvôli nespokojnosti s veľkosťou ich poprsia, rozličným asymetriám, úbytku prsnej žľazy po kojení alebo po náhlom schudnutí. 

Plastickí chirurgovia kliniky Chirkoz pomáhajú dámam s výberom pre nich najvhodnejšej veľkosti poprsia a tvaru. V súčasnosti je k dispozícii niekoľko druhov implantátov, môžu byť okrúhle a tvarované. Špecializovaní lekári tu pracujú s renomovanými značkami prsných implantátov Motiva, Mentor a B-light.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?A je to tu...NOVÉ PRSIA ZA 2599 eur + ZDARMA KONZULTÁCIA A PODPRSENKA???.. Pripravili sme si pre Vás ? letnú akciu na zväčšenie prsníkov implantátmi. ?.. Letná cena za zákrok je 2599 eur ☝️. Uvedená cena je konečná : ✔️zákrok ✔️implantáty ✔️anestéza ✔️1 Kus pooperačná podprsenka - podmienka pre získanie zdarma je dolu popísaná v texte ? ✔️pooperačné kontroly. . . ?Podmienky: 1️⃣Cena je platná pre zákroky zrealizované do termínu 31.8.2020. 2️⃣Podmienkou pre uplatnenie letnej ceny je úhrada zálohy do 7 dní od konzultácie v hodnote 500 eur. 3️⃣Konzultácia je bezplatná len v prípade podstúpenia augmentácie prsníkov do termínu 31.8.2020. 4️⃣Neplatí už na dohodnuté termíny. 5️⃣Daj like @chirkoz_medical_clinic 6️⃣Označ 3 osoby v komentároch 7️⃣Pre získanie 1 ks pooperačnej podprsenky v hodnote 50 EUR:.. ?Daj like @chirkoz_medical_clinic . ?Daj like @krasneprsia . ?označ 3 osoby v komentároch .. . ? FOTOGRAFIA: . ▪️augmentácia prsníkov, ▪️implantáty Motiva, ▪️požiadavka na prirodzené prsia, ▪️MUDr. Jana Kubicová-Košťálová. . . . #chirkozprsia #chirkozmedicalclinic #zvacsenieprsnikov #augmentaciaprsnikov #augmentaceprsou #augmentaciaprsnikov #noveprsia #implantaty #motiva #mentor #blite #predapo #brust #brustvienna #vienna #austria #slovakgirl #bratislava #slovensko#ad#nemocnica #slovenkysunajkrajsie#gerl#krasneprsia#chirkoz#chirkozgirl

A post shared by CHIRKOZ MEDICAL CLINIC (@chirkoz_medical_clinic) on

Na súkromnej klinike Chirkoz vykonáva úpravy prsníkov známy špecialista MUDr. Martin Dziuban, ktorý sa venuje aj bukálnej lipektómii, a skúsená MUDr. Jana Kubicová - Košťálová. “Zväčšovanie prsníkov je štandardným operačným zákrokom, ktorý je spojený predovšetkým s estetickou stránkou a sebavedomím ženy. Avšak vykonáva sa tu aj zmenšenie pŕs zo zdravotného hľadiska, kedy prsia svojej nositeľke môžu spôsobovať bolesti chrbtice,” vysvetľuje doktor.

Na klinike Chirkoz lekári klientkám na želanie vykonávajú aj modeláciu poprsia v prípade, ak prsia nedržia tvar, sú ovisnuté alebo spadnuté. Tento zákrok dokážu skúsení lekári vykonať aj bez implantátov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? Zväčšenie prsníkov ?. . ?330 EUR pre jednu z Vás ?. Viac info na konci textu ⤵️. . . Niektorá žena túži po prirodzenom tvare, iná zasa po plnšom dekolte ?. Splníme Vaše sny?. . ?Operatér: Mudr. Jana Kubicová - Koštálová. . ?Implantáty: anatomické, Motiva ergonomix 320 cc. ?Požiadavka klientky: prirodzený tvar. ?Vyhotovenie fotografie: po 6 tyždnoch od zákroku. —————————————————————— . ? Pripravili sme si pre jednu z Vás darček - zľava 330 eur na nové prsia ??. Losovanie 25.5.2020. . Podmienka: 1️⃣ označ 2 osoby v komentári. . . Súťaž ukončená 25.5,srdečne gratulujeme @monikament . #chirkozprsia #chirkoz #chirkozmedicalclinic augmentation #zvacsenieprs #zvacsenieprsnikov #augmentaciaprsnikov #augmentacia #noveprsia #velkeprsa #wien #austria #viennagirls #sutaz #súťaž #sutazime #slovakgirls? #krasa #estetika #plastickachirurgia #plastickachirurgiepraha #brustvergrosserung #plastischechirurgie #plastischerchirurg #brustchirurgie #plasticsurgery #breastimplants #predapo #beforeandafter #augmentace #prsa8

A post shared by CHIRKOZ MEDICAL CLINIC (@chirkoz_medical_clinic) on

Liposukcia prístrojom Body-jet

Klinika Chirkoz vykonáva odsatie tuku liposukčným prístrojom Body-jet, ktorý umožňuje veľmi šetrné a bezpečné odsatie tuku pomocou vodného paprsku. Šetrnosť tejto liposukčnej metódy umožňuje previesť zákrok tiež v lokálnej anestézii, čo výrazne skracuje dobu zákroku a následnú rekonvalescenciu a hojenie nebolí.

lipo

Metóda liposukcie prístrojom Body-jet klientovi umožňuje rýchlejší návrat do bežného života oproti ostatným typom liposukcie. Unikátna metóda Aquashape umožňuje nežiaduce tukové tkanivo využiť pre modeláciu a omladenie iných častí tela ako je poprsie, zadok, vrások na tvári, dekoltu a rúk.

Pokiaľ dámy trápia niektoré partie ich tela, ako aj tvar ich poprsia, táto metóda je pre nich ideálna. Často je využívaná klientkami, ktoré chcú podstúpiť zväčšenie pŕs bez silikónových prsných implantátov.

Odbornou garantkou na zákroky estetickej a plastickej chirurgie je na klinike Chirkoz MUDr. Jana Kubicová - Košťálová. Zameriava sa predovšetkým na vykonávanie korekcií horných a dolných očných viečok, labioplastiku, plastiku uší, abdominoplastiky a zmenšenie a modelácie prsníkov, ale venuje sa aj rhinoplastike a ďalším zákrokom. Liposukcie na klinike Chirkoz vykonáva aj Mudr. Marek Štefánik.

Liposukcia je v súčasnej dobe veľmi diskutovaným zákrokom, preto sme sa odborníčky zo spoločnosti pýtali, pre koho je vhodná. "Liposukcia je určená pre klientov, ktorí potrebujú vyformovanie postavy, ale aj pre klientov, ktorí majú výraznejšiu nadváhu. Avšak v tomto prípade sa zákrok spája s ďalším zákrokom nazvaným abdominoplastika. Tou sa odstraňuje nadbytočná koža po odstránení väčšieho množstva tuku.”

Zázrak estetickej chirurgie sa volá Ultherapia

Medicínske zariadenie Chirkoz poskytuje neinvazívny bezbolestný lifting a spevnenie pokožky pomocou ultrazvukovej technológie Ultherapia. Jedinečné ošetrenie prináša prirodzené a dlhotrvajúce výsledky. Je vyhľadávané medzi ženami na celom svete, vrátane Hollywoodskych hviezd. V súčasnosti je táto účinná laserová technológia horúcou novinkou tejto kliniky.

Ultherapia koža pod bradou

Ultherapia využíva ultrazvukovú energiu prirodzene bez operácie, čo pomáha dosiahnuť svieži a mladistvý vzhľad tváre a dekoltu. Je to jediné ultrazvukové ošetrenie schválené FDA, určené na lifting pokožky spodnej časti tváre, krku, spevnenie pokožky pod bradou a na lifting obočia, ako aj na zlepšenie vzhľadu vrások na dekolte.

Viac informácií sa dozviete na www.chirkoz.sk

2157

Súvisiace články