Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 22. august 2020

Camilo Coelho má vlastnú značku dekoratívnej kozmetiky

Brazílska influencerka, ktorá si vybudovala meno po celom svete, je známa najmä v módnom priemysle. S takmer 9 miliónmi sledovateľov patrí k najpopulárnejším módnym influencerkám, čo využila aj na založenie vlastnej módnej línie Camila Coelho Collection.

Camilo Coelho má vlastnú značku dekoratívnej kozmetiky

Brazílska influencerka, ktorá si vybudovala meno po celom svete, je známa najmä v módnom priemysle. S takmer 9 miliónmi sledovateľov patrí k najpopulárnejším módnym influencerkám, čo využila aj na založenie vlastnej módnej línie Camila Coelho Collection. Teraz svoje pôsobenie rozširuje aj do kozmetického priemyslu.

Kozmetika je dnes veľmi obľúbeným segmentom, kam sa utiekajú plniť si sny nielen modelky, herečky vrátane Seleny Gomez, Millie Bobbie Brown či Lady Gaga, ale aj influencerky. Camila Coelho je najnovším členom tejto showbiz-beauty skupiny. „Môj najväčší profesionály sen sa stáva skutočnosťou! Ako píšem tento popis, v očiach mám slzy šťastia. Po 2 rokoch námahy, myšlienky, ale aj lásky, vám konečne môžem predstaviť Elaluz – moju značku dekoratívnej kozmetiky!“ Takto predstavila svoju novú značku svojim sledovateľom Camila na Instagrame. Zároveň prezradila, že založenie vlastnej značky dekoratívnej kozmetiky bolo jej snom odvtedy, čo pracovala v butiku s make-upom. Dnes je značka už dostupná online a zatiaľ obsahuje prvé dva produkty.

1

Značka sa volá Elaluz, názov pochádza z rodného jazyka Camily- portugalčiny a doslova znamená „ona je svetlo.“ Camila tento názov zvolila preto, aby vystihla vnútorné svetlo každej osobnosti, ktorá produkty využije. Pozostáva z must-have kúskov, ktoré Camila využíva na denno-dennej báze, ktoré jej dávajú sebavedomie a silu, no pritom to sú nadčasové produkty, ktoré čerpajú zo svojej ležérnosti a uvoľnenosti. Camila značku opisuje ako mindfull luxury, čiže zodpovedný luxus. Všetky produkty sa radia ku clean kozmetike, sú vegánske, bezlepkové a netestujú sa na zvieratách. Obaly sú recyklovateľné.

V ponuke ako prvé nájdete dva produkty na pery, prvým je balzam s antioxidantmi 24K Lip Therapy a Lip & Cheek Stain- lesk na pery a líčka. Oba produkty boli navrhnuté na to, aby pery dokonalo vyživili, ale aj poskytli im aj krásnu farbu a lesk.

2  3 

Foto: archív značky, Instagram

1122

Súvisiace články