Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 15. júl 2020

Manikúra vo farbách leta

Leto je ideálne obdobie na experimentovanie, nielen vmóde, ale aj vo vizáži. Trochu uvoľnenosti adobrodružnosti si zaslúžia aj vaše nechty, ktoré si doslova pýtajú letnú tematiku aveselé farby.

Manikúra vo farbách leta

Leto je ideálne obdobie na experimentovanie, nielen v móde, ale aj vo vizáži. Trochu uvoľnenosti a dobrodružnosti si zaslúžia aj vaše nechty, ktoré si doslova pýtajú letnú tematiku a veselé farby.

Abstraktné umenie

Ako efektne dokáže vyzerať umenie v takejto malej veľkosti? Kombinácie rôznorodých tvarov a veselých farieb sú dokonalým letným spestrením vašej vizáže.

@heartzeena

 

 

Neon French

Francúzska manikúra hlási veľký návrat, no na scénu sa dostala aj jej modernejšia podoba využívajúca rôzne farby. V lete pokojne stavte na neónové.

thehangedit2@thehangedit

 

 

Kvetinové

Dievčenské, romantické a dokonalo letné! Také sú nechty zdobené letnými kvetinami. Pokojne choďte do minimalistických variácií, alebo do odvážnych retro.

betina goldstein@betina_goldstein

 

 

Pastelová dúha

Dajte dokopy všetky svoje obľúbené pastelové farby a vytvorte dokonalú manikúrovú dúhu. Vďaka ich jemnosti bude pôsobiť nežne, no pritom unikátne.

emmanuellek @emmanuellek_

 

 

Ovocné

Viete si predstaviť leto bez šťavnatého melónu, ananásu, pomarančov či dokonca exotickej papáje? Preneste ovocnú tematiku na nechty! Bude to mať šťavu.

betina goldstein2@betina_goldstein

 

 

Bodkované

Bodky sú takisto letnou klasikou a staviť na ňu môžete aj pri manikúre. Ak chcete unikátny výsledok, pomiešajte rôzne farby a veľkosti.

thehangedit@thehangedit 

Foto: Instagram

1326

Súvisiace články