Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 8. júl 2020

Manikúra a ligot: Ako kombinovať nechty so šperkami?

Detaily robia celkom, to všetci vieme. Táto poučka sa však netýka len doplnkov ako kabelky či topánky, ale aj manikúry či šperkov.

Manikúra a ligot: Ako kombinovať nechty so šperkami?

Detaily robia celkom, to všetci vieme. Táto poučka sa však netýka len doplnkov ako kabelky či topánky, ale aj manikúry či šperkov. Zamýšľali ste sa už niekedy nad tým, aký výsledný efekt môžete dosiahnuť správnymi kombináciami nechtov a šperkov? 

Flowers & Sea

Dva populárne letné motívy- kvetiny a morské prvky môžu spolu vyzerať takto štýlovo. Na nechty zvoľte zaujímavý kvetinový vzor a prsty ruky doplňte šperkami s morskou tematikou. Alebo ich pokojne vymeňte.

@hannahlourobinson

Red & Vintage

Na červenej manikúre je skvelé to, že dokáže pôsobiť moderne, ale aj retro. Nám sa zapáčila kombinácia tejto klasickej farby a šperkov s vintage dojmom. Siahnite po šperkoch, ktoré majú v sebe príbehy a históriu.

annawinck

90's Mix

Ak milujete vzory, nápisy, slogany a vo všeobecnosti štýl 90.rokov, vyskúšajte napríklad takýto odvážny look, ktorý je inšpirovaný hip-hopovou kultúrou tohto obdobia. Základom sú výrazné farby aj šperky a ich najrôznejšie, maximalistické kombinácie.

celmatique@celmatique

Nude & Luxury

Glamour kombinácia nude nechtov a luxusne pôsobiacich šperkov nikdy nevyjde z módy. Pôsobí exkluzívne a štýlovo zároveň, a pritom je využiteľná na najrôznejšie udalosti. Pokojne zvoľte jeden výrazný kúsok alebo kombináciu viacerých šperkov.

lefevrediary@lefevrediary

Vzory + Minimalizmus

Kvetinové potlače a lá 70’s sú takisto opäť v kurze a manikúra je ideálnym spôsobom, ako ich využiť. Doplňte ich jednoduchými, masívnymi kúskami, ktoré pridajú do celkového looku moderný nádych.

thatsaleaf@thatsaleaf

Foto: Instagram

1371

Súvisiace články