Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 7. júl 2020

Letná pedikúra: Aké farby si vybrať?

Na pedikúre si všetci dáme minimálne vlete záležať. Predsa len naše chodidlá ukazujeme svetu očosi viac ačastejšie, tak prečo im nedopriať extra starostlivosť?

Letná pedikúra: Aké farby si vybrať?

Na pedikúre si všetci dáme minimálne v lete záležať. Predsa len naše chodidlá ukazujeme svetu o čosi viac a častejšie, tak prečo im nedopriať extra starostlivosť? Pokiaľ hľadáte farebnú inšpiráciu pre svoju najbližšiu pedikúru, poradíme vám s výberom!

 

Zlatá

Je niečo luxusnejšie ako kombinácia bielej a zlatej na opálenej pokožke? Jednoduchá a pritom taká efektná dvojica. Zlatú si pokojne doprajte aj na pedikúre.

Rouge Dior Vernis SunglowRouge Dior Vernis Sunglow 

Ohnivá

Výrazná, šťavnatá a energická červená takisto neodmysliteľne patrí k letu. Siahnite po farbe s jemnými oranžovými alebo ružovými podtónmi, ktoré vás vytrhnú z bežnej červenej klasiky.

La Laque Couture Corail ColiséeLa Laque Couture Corail Colisée 

Mandarínková

Jedným z najväčších must-haves sezóny je práve mandarínková farba. Oproti bežnej oranžovej je o niečo jemnejšia a pôsobí exotickejšie. Dokonalá alternatíva ku červenej.

Rouge Dior Vernis PowRouge Dior Vernis Pow 

Levanduľová

Pastelová fialová bude na opálenej, ale aj na bledej pokožke vyzerať veľmi chic. Pôsobí tajomne a zároveň nežne.

Essie LilacismEssie Lilacism 

Baby Pink

Ak hľadáte pre svoje nechty trochu jasu, siahnite po jemnej, no pritom výraznej ružovej, ktorá má schopnosť na nohách poriadne zažiariť.

La Laque Couture Rose RomantiqueLa Laque Couture Rose Romantique 

Púdrová koralová

Koralová farba je takisto letnou klasikou, no túto sezónu skúste siahnuť po jej tlmenej verzii v púdrovom šate. Je ideálnou voľbou pre minimalistky a milovníčky neutrálnych tónov.

Essie Eternal OptimistEssie Eternal Optimist 

Slnečná

Nežná a pritom žiarivá, presne ako letné slnko. Svetlé odtiene žltej farby prežiaria vaše dni, aj keď ich budete nosiť iba na nohách.

Essie Sunny BusinessEssie Sunny Business 

Neónová zeleno-žltá

Medzi neónovými farbami túto sezónu vládne kombinácie žltej a zelenej v krikľavej, zvýrazňovačkovej farbe. Ak ste odvážna, toto je farba pre vás.

Dior Vernis Rush HourDior Vernis Rush Hour 

Pistáciová

Na druhej strane spektra, medzi pastelovými farbami zase hľadajte odtiene pripomínajúce pistáciovú zmrzlinu. Sú sofistikované, elegantné a pritom veľmi unikátne.

Makeup Revolution CamoMakeup Revolution Camo 

Mentolová

Aké by to bolo leto bez ochladzujúcej mentolovej? Zaujímavý odtieň kombinujúci zelenú a modrú je chladivý, štýlový a na nohách dokonale vynikne.

Gloss Nail Lacquer Gel Effect Glamorous GreenGloss Nail Lacquer Gel Effect Glamorous Green

Foto: archív značiek

1762

Súvisiace články