Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 6. apríl 2020

Krásne, upravené vlasy aj počas mimoriadnej situácie

Štýlová akrásna, presne takýto je názov e-shopu, ktorý nie je ako mnoho iných svojho druhu. Tento e-shop sa zaoberá hlavne vlasovou kozmetikou.

Krásne, upravené vlasy aj počas mimoriadnej situácie

Štýlová a krásna, presne takýto je názov e-shopu, ktorý nie je ako mnoho iných svojho druhu. Tento e-shop sa zaoberá hlavne vlasovou kozmetikou. Nákupom to však u nich nezačína a ani nekončí. V prvom rade ponúkajú poradenstvo na profesionálnej úrovni. Keďže každý z nás je iný, potrebuje aj osobitý prístup. Táto stránka vyskladá každému zákazníkovi presne to, čo jeho vlasy potrebujú. Stačí opísať vlasový problém alebo zaslať fotku zmeny, po akej túžite. Základnú starostlivosť, ale i starostlivosť na vyššej úrovni, o ktorú sa postarajú práve svojimi radami na tomto e-shope, zvládnete na jednotku. S výsledkami budete spokojní a s úsmevom na tvári sa na túto stránku budete obracať znova a znova. Prácu odborníkov však nikdy na 100% nenahradí nikto doma, to si treba, samozrejme, uvedomiť.

Nájdete tu množstvo produktov, ktoré sú špičkou v starostlivosti o vlasy. Zameriavajú sa na značky, ktoré sú na Slovensku neznáme, ale vo svete uznávané hlavne majstrami kaderníkmi.

Najväčšou novinkou, ktorú www.stylovaakrasna.sk priniesla na Slovenský trh, je značka NIRVEL PROFESSIONAL. Je to španielska značka, ktorej mottom je: KVALITA a INOVÁCIA.

Produktom Nirvel Professional dôverujú milióny ľudí na celom svete. Vynikajúca kvalita a neuveriteľná ponuka výrobkov je sprevádzaná neustálym hľadaním nových riešení a technológií.

V portfóliu tejto značky nájdete rôzne šampóny, kondicionéry, masky a kúry na vlasy. Majú rôznorodosť farebnej škály trvácnych farieb, ktoré dokonale kryjú šediny a ich zloženie je navyše obohatené o hydrolyzované pšeničné proteíny, vďaka ktorým vlasy ostávajú pevné a zdravo lesklé. Ďalšou variantov sú výživné farebné masky na vlasy – nutrecolor. Okrem žiarivého sfarbenia vlasom poskytujú už spomínanú výživu a neodolateľný lesk. Sú bez peroxidu i amoniaku a sú postupne zmývateľné a maximálne bezpečné. Podobný typ tohto produktu sú farebné šampóny či farebné tužidlá, ktoré vlasy tónujú a fixujú zároveň. Touto, postupne zmývateľnou radou výrobkov, si vieme predĺžiť samotné farbenie trvácnymi farbami,a to vedie k výraznému zlepšeniu stavu vlasovej štruktúry. Do kategórie farieb na vlasy e-shop zaraďuje i vlasový make-up, pri ktorom vlasy nemusíte zosvetľovať a vykúzliť si tak viete akúkoľvek farbu na akomkoľvek vlasovom podklade. Áno, presne aj z čiernovlásky vie byť v priebehu pár minút blondínka. Výhoda či nevýhoda spočíva v tom, že o túto farbu prídete ihneď po prvom umytí vlasov. Podobne sú na tom i sprejové farby, ktoré sú obzvlášť obľúbené u zákazníkov, ktorí už majú šediny. Viete ich takto ihneď zamaskovať.

Ďalšou kategóriou je samotná starostlivosť o vlasy. Tu nájdete riešenie naozaj na každý problém, čo sa vlasov týka. Trápia Vás lupiny, nadmerné vypadávanie vlasov, poškodené, či hĺbkovo rozštiepené končeky? Tieto produkty sú naozaj zamerané na všetko. Na e-shope si viete zakúpiť jednotlivé výrobky alebo celé sady, ktoré sa postarajú o dokonalé, krásne a hlavne zdravé vlasy. Pretože iba zdravé vlasy sú krásne vlasy a práve týmto mottom sa samotný e-shop riadi.

 

Vyzdvihli by sme pár takých, ktoré sú naozaj jednotkou v starostlivosti:

- 15v1
- Double fáza
- Tsubaki kompletná starostlivosť
- Nirvelplex
- Hyaulonic kompletná sada
- Magic alebo LISS – tieto sady Vám narovnajú vlasy na pár týždňov, zabudnete na žehličku
- COLOR OUT – TOP produkt, ktorý Vám vráti pôvodnú farbu vlasov bez zosvetlenia, či poškodenia štruktúry vlasov.

2

Ľadová, chladná alebo veľa krát spomínaná i ARTIC blond, nebola nikdy ľahšie dosiahnuteľná ako práve na e-shope.

Produktov na dosiahnutie krásneho odtieňa majú nespočetné množstvo. Preto je najlepšie obrátiť sa rovno na nich s konkrétnou požiadavkou. Výsledok bude ohromujúci - koniec žltým tónom!

6 removebg preview  7 removebg preview 

E- shop, rovnako ako rady fungujú pod vedením Ivany Petrikovej, ktorá do celého fungovania dáva naozaj všetko. To, čo robí, robí s láskou a nadšením, preto ju každý posun vpred teší. Celý tím sa snaží hľadať to, čo na Slovensku chýba, či už sú to jednotlivé značky, ktorých nie je v ich ponuke málo, ale i samotný prístup k zákazníkom.

 

92112650 2563114210569496 2870977434541359104 n removebg preview 1

Viac informácií: www.stylovaakrasna.sk

 

2020

Súvisiace články